Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Άξιοι της μοίρας τους..

*η φωτογραφία είναι από το contra.gr

Καταφέραμε να χάσουμε από αυτόν τον Ολυμπιακό.. Γιατί για κατόρθωμα πρόκειται.. Και δεν είναι ότι πλέον είμαστε πίσω στην βαθμολογία, γιατί για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα.. Είναι ότι πίστευα ότι είχαμε την ευκαιρία χθες να τους πατήσουμε.. Αντί αυτού τι? Ανυπαρξία στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι καλά που το σκορ έμεινε στο 2-0 τελικά.. Τεν Κάτε εκτός τόπου και χρόνου, αλλά και οι παίκτες αδικαιολόγητα εξαφανίστηκαν μετά το 2-0.. Τώρα τρέξτε πάλι να ανατρέψετε το κλίμα που θα δημιουργηθεί.. Από τους ΑΡΔ καταρχάς που καιροφυλακτούν, αλλά και όλους τους άλλους που δεν θα χάσουν την ευκαιρία να ρίξουν το δηλητήριό τους..

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σήμερα και για αλλοίωση αποτελέσματος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.. Εκεί που θα μπορούσε να γίνει το 0-1, έγινε το 1-0.. Σαφώς και αν δεν δινόταν το οφσάιντ στον Σισέ (και φυσικά αν αυτός σκόραρε) το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό.. Βέβαια σαφώς και πρόκειται για "ανθρώπινο λάθος".. Αλλά ο Παναθηναϊκός του β' ημιχρόνου δεν αξίζει να μιλήσει για τίποτα..

*Ωραία ατμόσφαιρα οι gay-ροι με τα καπνογόνα κλπ, αλλά ντροπή για τα υπόλοιπα.. Φυσικά τίποτα δεν ήταν μη αναμενόμενο.. Ειδικοί στην διαμόρφωση τρομοκρατικού κλίματος, ελπίζω να μην γίνουν ανάλογα περιστατικά από εμάς στο ΟΑΚΑ, αν και δεν το βλέπω..

*Δεν ήταν κακός ο Κάκος, αλλά έδρα έπαιξε.. Σε φυσιολογικά και ανάξια λόγου επίπεδα..

*Μπράβο στον Μήτρογλου και για τα γκολ και για τον πανηγυρισμό (αυτός του πρώτου γκολ ήταν βγαλμένος από τα όνειρα κάθε gay-ρου, κακά τα ψέματα)

*Ματσάρα ο Ζαϊρί, έκανε τον Σπυρόπουλο ότι ήθελε..

*Σισέ, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Τζόρβας οι μόνοι διασωθέντες..

Όσο για το μπάσκετ, κανείς δεν φοβάται.. Εκεί υπάρχει Ομπράντοβιτς.. Μήπως να τον πάρουμε σε μερικά ματσάκια και στο ποδόσφαιρο??

Άντε, καλή εβδομάδα να έχουμε..

24 σχόλια:

next_day είπε...

καλή σου εβδομάδα!!!!
Φιλί!

Σταλαγματιά είπε...

Εγώ τι να πω τώρα μήπως ξέρω;
:))
Θα σου ευχηθώ καλή εβδομάδα λοιπόν
Φιλιά πολλά

Laplace είπε...

καλησπερα κ καλη εβδομαδα φιλε
δυστυχως τους καναμε μαγκες μ ε τα λαθη του τεν κατε κ την αδιαφορια των παικτων

ypnos είπε...

Θα ομολογησω οτι δεν ειχα καθολου θετικη σκεψη για το τελικο αποτελεσμα, πριν ξεκινησει ο αγωνας και ειλικρινα μεχρι και το 45'.
Ναι μεν ξεκινησαμε (οι κοκκινοι) δυναμικα μπλα μπλα αλλα πολυ γρηγορα ο Παναθηναϊκος μπηκε στο παιχνιδι με τον Σισε να μας χαριζει αρκετα εμφραγματα (ειχε κεφια τελικα ετσι?). Ο Silva σιγουρα κερδισε το κεντρο με τον Dudu απλα να εχει ρολο κομπαρσου στο πρωτο μερος (απιστευτο ντουετο).
Ο Zairi θυμηθηκε λιγο απο τον καλο του εαυτο και ηταν πραγματι απολαυστικος (αλλη εκπληξη..).
Χαρηκα ενα μονο πραγμα χθες. Οχι την νικη τοσο, οσο το γεγονος οτι επιτελους τα πιτσιρικια πηραν τις ευκαιριες που επρεπε να παρουν. Και αν αυτο δεν εγινε σε μεγαλο βαθμο, ειμαι πολυ ικανοποιημενος, που εστω κι απο αναγκη (μιας και ο Προεδρος μας δουλευει ψιλο γαζι τωρα που τελειωσαν τα φραγκα προς ξεπλυμα και δεν κανει αλλες μεταγραφες) ο Μητρογλου εδειξε οτι εχει θεση και στον Ολυμπιακο και στην Εθνικη ανδρων (γιατι οχι?).
Κατα τα αλλα, ηταν απο τα πιο ενδιαφεροντα ντερμπυ των τελευταιων ετων παρολες τις απουσιες και ειδικα αυτες που σημειωθηκαν κατα την διαρκεια του αγωνα (απορω με τους π!@@%$ που εχουμε στην προπονητικη ομαδα).

Κραταω μονο αυτο. Τα νεα παιδια και το νεο αιμα. Φτανει η εμμονη στους 30+.

Σημειωση οτι δεν ασχολουμαι πλεον σχεδον καθολου με το ποδοσφαιρο ή το μπασκετ, απο το '99 σχεδον. Παει η τιμη της φανελας και ο,τι καταληψη εχει ενας αγωνας, οι ομαδες θα παρουν τα λεφτα μας, οι παιχτες θα πληρωθουν και οι χορηγοι θα χαμογελουν.

Καλη εβδομαδα και καλη συνεχεια,



ΥΓ Να τολμησω να ρωτησω, οι φιλαθλοι του Παναθηναϊκου υποστηριζετε ακομα τον Τεν Κατε? Νομιζω οτι τα τραγουδια των γαυρων που υμνουν (εκει γελασα αρκετα πρεπει να ομολογησω) για τον προπονητη αυτον μαλλον δειχνουν οτι πρεπει να φυγει απο την πισω πορτα, και βραδι.. ή οχι? απο περιεργεια και μονο.

ypnos είπε...

καταληξη*

mahler76 είπε...

εγώ πιστεύω πως τώρα που βρέθηκαν πρώτοι οι σκατόγαυροι δεν θα φύγουν από εκεί...κρίμα.

Γιώργος Τ. είπε...

next_day,

καλημέρα και καλό μήνα!! Φιλιά!!

Γιώργος Τ. είπε...

Σταλαγματιά,

καλημέρα και καλό μήνα!!! Καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι! Χεχε! Φιλιά!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλημέρα και καλό μήνα φίλε!! Έρχονται καλύτερες μέρες! Παραμένω αισιόδοξος!

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

συμφωνούμε πάνω κάτω.. Το πρώτο ημίχρονο γενικά ήταν καλό, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει καλύτερα και τον Παναθηναϊκό να ισορροπεί στη συνέχεια, χάνοντας μερικές ευκαιρίες.. Σαφώς και είναι καλό να παίρνουν ευκαιρίες οι πιτσιρικάδες, αν και στον Ολυμπιακό προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τους υποτιμάνε διαρκώς.. Τον Μήτρογλου τον πιστεύω, αρκεί να δουλέψει και να τον εμπιστευτούν.. Αν κάτι καλό έκανε ο Κετσπάγια είναι ότι τον πίστεψε..
Τεν Κάτε θα στηριχθεί μέχρι τέλους, καθώς έτσι πρέπει για το καλό της ομάδας.. Σίγουρα έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά το να φύγει θα ήταν μεγαλύτερο.. Θα κριθεί στο τέλος.. Έχασε ένα παιχνίδι, συμβαίνει. Τα υπόλοιπα είναι απλά δημοσιογραφικά...
Όσο για την τιμή της φανέλας, υπάρχει ακόμα σε ελάχιστο βαθμό στους παίκτες, αλλά θα υπάρχει πάντα στον κόσμο.. Γιατί αυτός είναι ουσιαστικά η κάθε ομάδα.. Ούτε οι διοικήσεις, ούτε οι παίκτες..
Καλημέρα και καλό μήνα!

Γιώργος Τ. είπε...

mahler76,

εγώ πάλι ακόμα πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αυτό δεν χάνεται.. Μακάρι να μην διαψευστώ! Καλημέρα και καλό μήνα!

NdN είπε...

Κι εγώ πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναικός, αλλά γενικά δεν έχετε καθόλου ομάδα αν και σαν μονάδες έχετε καλούς παίχτες. Απορώ αυτός ο άνθρωπος 2 χρόνια εκεί τι κάνει...

Crazy Tourists είπε...

Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι έκανε καλό παιχνίδι ο Ζιλμπέρτο...Δε μου άρεσε καθολου...πολλά λάθη!
Ίδωμεν!
Όσο για το μπάσκετ, δεν τρέχει τίποτα! Στο τέλος πάλι εμείς θα γλεντήσουμε!

Τρελοτουρίστρια

Skouliki είπε...

καλο μηνα ....οσο για τα υπολοιπα εγω ειμαι με τον ολυμπιακο οποτε
θα κανω την παπια :)

Natassa είπε...

συμφωνω και θα προσθέσω μόνο το εξής
ότι και οι πάικτες είναι άνθρωποι, όσο επαγγελματίες και αν είναι είναι άνθρωποι νέοι σε ηλικία και το αίμα βραζει, και κακά τα ψέματα όταν πάς στο καραισκακη δεν πας για ποδόσφαιρο πας για πόλεμο, από την ώρα που ξεκινάς το ταξίδι πατάς σε νάρκες. ....
το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια το χανουμε μόνοι μας ....όμως το προσχθεσινό παιχνίδι θύμιζε λιγάκι το ματς στην Ριζούπολη ...

Οσο για το μπασκετ, η κλαση είναι υψηλή και δεν συγκρίνεται τίποτα !!!
Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος σ αυτή την χώρα που να αμφισβητει ότι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας είναι η ΚΑΕ ΠΑΟ ?? !!!!

υ.γ. τεν κάτε ... λίγος για αυτό που εμείς ονειρευόμαστε...

kat. είπε...

"θα περάσουν οι μέρες.."

ουφ!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

εμένα πάλι η (μη αντικειμενική) γνώμη μου είναι ότι έχει καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει κατάλληλο προπονητή.. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλή μπάλα και σίγουρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής του..

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

λάθη όλοι κάνουν και σίγουρα ο Ζιλμπέρτο θα μπορούσε να αποφύγει κάποια και να ήταν σαφώς καλύτερος.. Απλά έβγαζε ένα πάθος που δεν το έβγαζαν άλλοι που θα έπρεπε να το βγάλουν.. Πάντως εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος.. Για το μπάσκετ πάλι, κανείς δεν φοβάται και κανείς γαύρος δεν πιστεύει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει κάτι..

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

καλό μήνα! Εσύ μπορείς να πανηγυρίσεις την νίκη της ομάδας σου!!!! Σου το επιτρέπουμε.. Άλλωστε, σύντομα οι χαρές θα αλλάξουν και πάλι στρατόπεδο (I hope!!)!

Γιώργος Τ. είπε...

Natassa,

συμφωνώ απόλυτα! Όντως οι συνθήκες ήταν παράξενες, αλλά και πάλι οι παίκτες θα έπρεπε να τρώνε σίδερα.. Έχουν τον καιρό μπροστά τους να αντιστρέψουν και πάλι το κλίμα..
Για το μπάσκετ, ότι και να γίνει το νταμπλ είναι σχεδόν σίγουρο και το τρεμπλ πάντα κοντά!!

Γιώργος Τ. είπε...

kat,

θα περάσουν... Ήδη περνάνε!!

Πουφ!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ypnos είπε...

Διαγραφω το υστερογραφο του πρωτου μου σχολιου ;)

8/12/09 :p

Πραγματικα ελπιζω να μην περασετε τον "γολγοθα - αυνανισμο προεδρου" που ειχαμε εμεις (και παντα θα εχουμε με τον Θειο στο τιμονι) με τις συνεχομενες αλλαγες προπονητη..
Οτι χειροτερο για τετοιες ομαδες. Πραγματικα.

-d

fifa-coin είπε...


Not Ms nor Panasonic provides but for you to mention precisely what Xbox 360 One particular and PS4 games may promote for.Panasonic has enhanced inside revenue projections to the Ps Several following declaring it ended up being obtained positively following company's push briefing Monday night. PlayStation employer Claire Home unveiled the news to the Wall membrane Road Diary, yet did not assess the amount of added products are actually supposed to end up being distributed. In the event, Panasonic verified the PS4 would not demand online checkins and definately will enjoy utilized online games without limits. Windows Xbox 360 You will call for players to connect with the net as soon as each One day.
Cheap fifa 14 coins

Fifa coins