Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Στο γήπεδο (και έξω απ' αυτό!)

-Πόσο, μα πόσο, ΒΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι κάποιος για να τσακωθεί όταν πηγαίνει στο γήπεδο να δει την ομάδα του με κάποιον άγνωστο?
-Οι περισσότεροι φίλαθλοι/οπαδοί είναι ψιλοάμπαλοι.. Και δυστυχώς, το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, είτε είναι στο γήπεδο, είτε βλέπουν ματς στην τηλεόραση.. Και πολλές φορές δεν έχουν ούτε πλάκα..
-Αυτό το στέγαστρο του Καλατράβα τελικά σε σώζει όταν βρέχει!
-Τι οδύσσεια και αυτή η παρακολούθηση της Αθλητικής Κυριακής (δεν πρόλαβα την εκπομπή του Sky).. Μέχρι τις 1:00 περίπου είχαν παίξει τα μισά παιχνίδια της Super League.. Τελικά βαρέθηκα.. Ίντερνετ και πάλι ίντερνετ..
-ΓΣΠάρα όπως παλιά!! Επίστρέψαμε!!! Διαρκείας πότε θα πάρουμε ρεεεεεε???
-Τεντά, μπράβο σου! Τους "μπούκωσες" όλους και χάσαν την λαλιά τους!

22 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα κ καλη εβδομαδα φιλε

1.ΠΟΛΥ
2.σωστος
3.μα αφου οι μαλακες επι 1 ωρα μιλουν μονο για τον Θρηνο!!
4.για να δουμε τι θα δουμε..
5.αψογος,..τους εκραξε κανονικα..

Skouliki είπε...

xax και μενα αστειο μου φαινεται να τσακωνεσαι για τετοια θεματα αλλα επειδη καταλαβαινω και τους φιλαθλους που υποστηριζουν με παθος την ομαδα τους μαλλον εχουν και τσιτωμενα νευρα απο την υπερενταση τι να πω...

καλη βδομαδα

Σταλαγματιά είπε...

Καλά ε δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα :)))))

Εμ ποιος σας είπε να πηγαίνετε στα γήπεδα; :)))

Φιλάκιααααααααααα
Αναστασία

NdN είπε...

Καλησπέρα,

Ποια Αθλητική Κυριακή. Το συνδρομητικό δείχνει τα γκολ στο ημίχρονο των αγώνων που παίζονται, οπότε στις 9 που τελειώνει και το τελευταίο ματς γυρνάς και βλέπεις Ιταλικό και Ισπανικό. Σιγά μην δούμε και της φάσης του Αρούλη! :)

Δίκαια κερδίσατε χτες. Δεν παίξαμε καλά, αν καιο Ιβιτς δεν έπρεπε να αποβληθεί.

Οσο για το Περιστέρι πιστεύω θα πάει καλά. Εξάλλου αυτοί που θα πέσουν είναι γνωστοί (εκτός αν κάτι γίνει με την ΑΕΚ).

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

συμφωνούμε απ' ότι βλέπω! Όσο για την Α.Κ. δεν είναι μόνο ο γαύρος (παρ' ότι είναι εμφανής η προτίμησή τους προς τα εκεί..). Τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του γαύρου είχαν διάρκεια σχεδόν 2 ωρών.. Έλεος.. Θέλουμε να δούμε γκολ.. Να ενημερωθούμε γενικά.. Όσοι θέλουν περισσότερα υπάρχουν και το ίντερνετ και οι αυριανές εφημερίδες.. Σεβασμός στον φίλαθλο κόσμο μηδέν.. Γι' αυτό πλέον την παρακολουθούν λίγοι..

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

τα δέχομαι αυτά που λες.. Από το να αρπαχτείς όμως με κάποιον άγνωστο, ομοϊδεάτη, πρέπει να είσαι και βλάκας... Και παρόμοια σκηνικά συμβαίνουν γενικά σχεδόν σε όλα τα γήπεδα... Και ΟΚ, όταν το όλο θέμα γίνεται στα λόγια, έχει τον χαβαλέ του.. Αλλά να πιαστείς στα χέρια είναι τέρμα ηλίθιο..!

Γιώργος Τ. είπε...

Σταλαγματιά,

Αναστασία μου...

το γήπεδο είναι αρρώστια, που δεν περνάει.. Με τα καλά του και τα κακά του! Αλλά δεν θα μπορούσα να μην πηγαίνω!!!
Καλή εβδομάδα και σε σένα!
Φιλιά!!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

λόγω γηπέδου, δεν έχω Nova.. Συμβιβάζομαι με την εκπομπή στον Sky που είναι αξιοπρεπέστατη! Αλλά όταν τυχαίνει να δω Α.Κ. πραγματικά αηδιάζω...

Κι εγώ πιστεύω ότι χθες κερδίσαμε δίκαια.. Για τον Ίβιτς νομίζω ότι είναι χέρι, όχι όμως κίτρινη..

Για το Περιστέρι είμαι αισιόδοξος.. Συν όλων των άλλων έχει και στον κόσμο στο πλευρό του, καθώς χθες απ' ότι έμαθα είχε αρκετό κόσμο!! Άντε να δούμε!
Το ελληνικό μπάσκετ πάντως είναι 5 ταχυτήτων και αυτό είναι κακό..

Leviathan είπε...

kali evdomada my friend!! :)

lena_zip είπε...

Τα 2 τελευταία δεν τα καταλαβαίνω. Δεν ξέρω τι είναι ΓΣΠάρα και δεν ξέρω και τον Τεντά (προφανώς δεν είναι κάποιος που φτιάχνει τέντες!).
Φιλιάάάάάάάάά!!!!!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

καλημέρα φίλε μου!!

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

ΓΣΠ (Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου): έτσι λέμε την ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου! Επέστρεψε φέτος στην Α1 με νίκη την πρώτη αγωνιστική!
Τεντάς: Χενκ Τεν Κάτε, προπονητής του Παναθηναϊκού (ποδόσφαιρο), έτσι τον φωνάζουν ειρωνικά, λόγω της αδερφής του (αν δεν κάνω λάθος) που έχει την εταιρεία με τις τέντες (Τεν Κάτε)..
Ελπίζω να σε διαφώτισα!! Καλημέρα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

δεν αρπάχτηκα εγώ.. Κάποιοι σχετικά μακριά μου, αλλά το φαινόμενο είναι σύνηθες στα γήπεδα.. Γι' αυτό αναρωτιέμαι!!!
Καλημέρα!

Crazy Tourists είπε...

Αυτά τα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω από τον κάθε ανόητο που νομίζει ότι όχι απλώς κατέχει το άθλημα αλλά είναι αυθεντία μπορούν να με τρελάνουν! Αλλά αφού την έπαθα μια φορά, έμαθα ότι πρέπει να κρατάω το στόμα μου κλειστό!

Τρελοτουρίστρια

Skouliki είπε...

και αυτο συμβαινει και στην καθημερινοτητα μας
ποσοι τσακωνονται πολυ ασχημα !!! οδηγωντας πχ ..για ψυλλου πηδημα

lena_zip είπε...

Τώωωωρα μάλιστα! Έτσι τα κατάλαβα μια χαρά!

Τελικά στον Τεντά δεν έπεσα και πολύ έξω!!!

Φιλιά Γιώργο να είσαι καλά.

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

πολλές φορές τα σχόλια που γίνονται έχουν τρελό γέλιο!! Άλλες φορές συμμετέχω κι εγώ με άκυρα σχόλια για χαβαλέ! Όταν αυτό μένει εκεί όλα είναι καλά ακόμα κι αν πολλοί δεν αντιλαμβανόμαστε τον χαβαλέ με τον ίδιο τρόπο! Όταν όμως φτάνεις στο σημείο να αρπαχτείς με κάποιον για τέτοιους λόγους, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου!!
Το στόμα σου μην το κρατάς κλειστό, απλά μερικές φορές κλείσε τα αυτιά σου!!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

το αυτοκίνητο σου παρέχει μια κάποια ασφάλεια αν θες να το παίξεις "και καλά".. Μπορείς εύκολα να εξαφανιστείς! Χαρακτηριστικό παράδειγμα 2 φίλων μου που είναι σαν ντουλάπες και οι δύο και αρπαχτήκαν με κάποιον στον δρόμο... Τους έλεγε αυτός τα δικά του και "κατεβείτε ρε να τα πούμε"... Σταματάνε, βγαίνει αυτός, βγαίνουν αυτοί, τους βλέπει, μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται!!!

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

χαίρομαι που σε διαφώτισα!!! Καλημέρα!!

KitsosMitsos είπε...

Ε όχι και άμπαλοι! Προπονητές και παίχτες είμαστε όλοι! Πανεπιστήμονες, εδώ ξέρουμε περί σεισμών, λιμών και καταποντισμών, στην μπαλίτσα θα κωλώσουμε;
Όσο για το ξύλο τι να πεις...

Γιώργος Τ. είπε...

KitsosMitsos,

σίγουρα είμαστε όλοι μας (κι εγώ, το παραδέχομαι) προπονητές, παίκτες κλπ!! Αυτοί όμως που δεν το κατέχουν είναι απάλευτοι!!!