Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

28/11, Ιερά Οδός - Τερζής, Παπαρίζου, Πυροβολάκης

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Την Παρασκευή, βρεθήκαμε στην Ιερά Οδό (τον δρόμο), στην Ιερά Οδό (το μαγαζί), για να δούμε τον Τερζή, την Παπαρίζου και τον Πυροβολάκη τιμώντας τον φίλο μας Γιάννη για τα γενέθλιά του!! Παρέα 10 ατόμων τελικά, καθώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν..

Μετά από πάνω από μισής ώρας αναζήτηση για μια θέση πάρκινγκ (και αφού τελικά παρκάραμε κανά 10λεπτο μακριά), καταφέραμε να μπούμε στο μαγαζί κατά τις 1:30 και αφού είχαμε χάσει την πρώτη εμφάνιση της Παπαρίζου. Την ώρα που μπήκαμε είχε ήδη βγει ο Τερζής. Από την είσοδό μας, διαπιστώσαμε το πόσο καλό είναι το μαγαζί. Σε όποιο σημείο και να κάτσεις, είχες οπτική επαφή με την πίστα! Έχοντας δει διάφορα άθλια σε αυτό το θέμα μαγαζιά, το παρατήρησα αμέσως.. Όταν μάλιστα ανέβηκα στην πίστα (για να φωτογραφίσω τον εορτάζοντα με την Παπαρίζου) και κοίταξα και προς τα πάνω, τα είδα όλα!! Αμφιθεατρικός ο "εξώστης" σαν εξέδρα γηπέδου!! Βγαίνεις να τραγουδίσεις και... αγχώνεσαι!!

Αφού βολευτήκαμε στο τραπέζι που είχε πιάσει από νωρίς ο Γιάννης, ξεκινήσαμε τον χαβαλέ και το ποτό! 3 μπουκάλια για 10 άτομο δεν είναι και λίγα! Φυσικά, περίσσεψε και σχεδόν 1 μπουκάλι (3/4 περίπου).. Δυστυχώς, δεν μας πήραν το μισό πίσω (όπως γίνεται σε πολλά μαγαζιά). Anyway...

Στο θέμα του προγράμματος, και ξεκινώντας από... κάτω προς τα πάνω:
Ο Πυροβολάκης μου άρεσε.. Έκανε κέφι και τα κρητικά είναι ανεβαστικά τραγούδια! Άσε που είναι και κάπως στην μόδα τον τελευταίο καιρό!
Η Παπαρίζου δεν μου άρεσε.. Πολλοί grouppies θα με εκτελέσετε... Αρχικά, να αναφέρω ότι ποτέ δεν μου άρεσε καν εμφανισιακά η Παπαρίζου.. Βλέποντάς την από κοντά, η γνώμη μου αυτή ενισχύθηκε... Πολύ κακό για το τίποτα.. Ένα πολύ δυνατό μπούστο και τίποτ' άλλο... Περί προγράμματος, αν έμενε στο λαϊκό-ποπ θα ήταν μια χαρά.. Τα λαϊκά δεν τα έχει με τίποτα.. Όσοι έχετε αντιρρήσεις, εδώ είμαστε!! Δυστυχώς, έχασα το πρώτο πρόγραμμά της, για να έχω πιο σφαιρική άποψη.
Για τον Τερζή τι να πει κανείς..!! Ο άνθρωπος παίζει να είναι η καλύτερη λαϊκή φωνή που υπάρχει σήμερα.. Φωνή λες και είναι επεξεργασμένη από studio. Πρόγραμμα τρομερό (αναμενόμενο) και κέφι στα ύψη... Απλά απίστευτος!

Το μαγαζί, φυσικά, ήταν κατάμεστο! (το γνωστό σχόλιο ακολουθεί!!!) Σε μέρες οικονομικής κρίσης και γενικά σε εποχές που οι Έλληνες γκρινιάζουμε για την οικονομική μας κατάσταση, το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο.. Με 200 € το μπουκάλι παρακαλώ!!
Μέσα, κάθε είδους κόσμος.. Νέοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία, ακόμα μεγαλύτεροι, ξέκωλα, ψωνάρες, κάγκουρες, κλπ κλπ.. Δεν θα επεκταθώ σε αυτό.

Γενικά, πολύ καλή επιλογή για διασκέδαση. Τερζής=εγγύηση. Ήμουν βέβαιος για αυτό και από πριν.. Πλέον είμαι βέβαιος ΚΑΙ εμπειρικά!

*φωτογραφίες σύντομα!!

6 σχόλια:

kat. είπε...

φαντάζομαι ξέρεις γιατί περίσσεψε ένα μπουκάλι! σωστά;
γιατί έλειπε ο μ.
οκ.. και εγώ!
γι αυτό πουλάκι μου δεν ήρθες σε εμάς το βράδυ της παρασκευής;;;;
έχασες! λυσσάξαμε και εμείς!
by the way μην κανονίσεις κάτι για πέμπτη βράδυ! κάτι λέμε να κάνουμε με το κοινό μας φίλο και συμμαθητή και φυσικά σε θέλουμε μαζί μας!
θα σε ενημερώσω.

Γιώργος Τ. είπε...

Κι όμως! Παλιά το μοναδικό πρόβλημα ήταν ότι δεν μας έφταναν τα ποτά... Όσα κι αν ήταν αυτά!! Τώρα κάτι έχει αλλάξει! Θα επανέλθουμε όμως..
Για Πέμπτη, λογικά είμαι μέσα!!

kat. είπε...

και λογικά και πρακτικά να είσαι μέσα..

Γιώργος Τ. είπε...

Καλά, θα είμαι...!!

Σταλαγματιά είπε...

Ουπς εγώ θα σταθώ στην τιμή της φιάλης,
Μα είναι δυνατόν 200 ευρώ;
Δηλαδή τώρα στις γιορτές πόσο θα το πάνε;

Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τον σχολιασμό
Των ατόμων που βρίσκονταν εκεί.
Ότι μπορείς να φανταστείς το συναντάς εκεί.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην διασκέδαση : ))))))


Και τέλος για την Παπαρίζου θα σου πω πως είναι καθαρά θέμα γούστου.
Την έχω ακούσει κι εγώ,
Δεν μπορώ να πω πως με απογοήτευσε,
Για ποπ πρόγραμμα και σόου είναι άψογη,
Έχει φωνή πολύ καλή αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί σε χώρους όπως είναι
Τα μπουζούκια.
Μια σύγκριση με τον Τερζή θα ήταν πραγματικά άδικη.
Ο καθένας έχει κάτι ξεχωριστό αλλά εξίσου ωραίο.

Καλώς σε βρίσκω Γιώργο και αν έρθει το σχήμα αυτό Θεσσαλονίκη θα το τιμήσω μετά την ωραία περιγραφή σου

Γιώργος Τ. είπε...

Καλώς σε βρήκα και εγώ Αναστασία! Και αν θεωρείς αυτή την περιγραφή καλή, περίμενε να δεις μελλοντικές σε μουσικές που μου αρέσουν κιόλας!!

Εμείς οι Έλληνες, μπορεί να μην έχουμε να φάμε, αλλά λεφτά να ανοίξουμε μπουκάλια στα μπουζούκια θα τα βρούμε όπως και να 'χει (κλισέ)!! Τώρα, πόσο θα φτάσει το μπουκάλι στις γιορτές μάλλον δεν απασχολεί κανέναν.. Αφού έτσι κι αλλιώς πάλι τίγκα θα είναι και φαντάζομαι ότι τα πάντα είναι ήδη κλεισμένα..

Για την Παπαρίζου, λέμε περίπου τα ίδια πράγματα! Δεν διαφωνώ ότι για αυτό που κάνει είναι καλή. Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Τερζή!