Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008

Παναθηναϊκός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι...

Τι να λέμε τώρα? Η Πανάθα, για ακόμα μια φορά, μας έκανε περήφανους με την τεράστια νίκη μέσα στο Μιλάνο επί της πληρέστατης Ίντερ!

Σήμερα όλοι οι Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν και καμαρώνουν για την ομάδα τους.. Οι ίδιοι που λίγες μόνο βδομάδες νωρίτερα έκραζαν τους πάντες. Μεγάλο θέμα, ας μην επεκταθώ..

Θα ήμουν μέσα ρε γαμώτο.. Δεν ήταν όμως μόνο στο χέρι μου.. Α ρε Θοδωρή.. Δεν πειράζει όμως, έχουμε συνέχεια!!

Τώρα, βέβαια, είναι γεγονός ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο, μετά το Calciopolis, δεν είναι αυτό που ήταν.. Το συζητούσαμε με τον Γιάννη χθες.. Όπως και να 'χει όμως, η νίκη μας ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!

Οι γαύροι έχουν κρυφτεί σήμερα ή είναι ιδέα μου?

Βρήκαμε και τα γούρια μας!! Στο σπίτι του Γιάννη, με Κώστα, Σπύρο και προς το τέλος να έρχεται ο Μπίλης.. Να παραγγείλουμε για φαΐ και ο Κώστας να μην πάρει κάτι..

5 σχόλια:

kat. είπε...

πολύ σωστά!
είσαι θεός!!!!!!!!!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Χαχα!! Ναι, είμαι!!!!! Κι ας μας έστειλε πάλι το Σάββατο... Δεν πειράζει..

kat. είπε...

δεν μασάνε οι παναθηναικοί!
δεν το βάζουν κάτω!
δεν κρύβονται!
και δεν φοβάνται να πουν αυτό που πιστεύουν!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Ναι, αυτοί είμαστε! Όπως τα λες!

Ανώνυμος είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城