Τρίτη 14 Απριλίου 2009

10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα‏

Πόσο μου αρέσουν τα blog-οπαίχνιδα!! Σε βγάζουν από τον "κόπο" του να βρεις θέμα να γράψεις και σε κάνουν να γνωρίσεις και καλύτερα τον εαυτό σου!!!
Ακόμα μία πρόσκληση για παιχνίδι, αυτή την φορά από την Λέτα.. 10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα! Εξομολογήσεις λοιπόν!!!!

1. Είχα τρύπα στην μύτη.. Δεν πολυπέτυχε και αποφάσισα να την αφήσω να κλείσει, με αποτέλεσμα ένα μικρό σημαδάκι.. Αντίθετα, δεν τρύπησα ποτέ αυτί (αν και ήθελα, με πρόλαβαν άλλοι και δεν είμαι απ' αυτούς που τους αρέσει να κυνηγάνε την μόδα)..
2. Έχω δαλτονισμό, ή πιο απλά δυσχρωματοψία. Το ανακάλυψα στον στρατό, όταν μου έκαναν εκείνο το τεστ με τους πολύχρωμους κύκλους με έναν αριθμό που έχουν από πίσω.. Αριθμό όχι απλά δεν έβλεπα, ούτε καν μπορούσα να τον φανταστώ. Οπότε, μην μου μιλάτε για περίεργα χρώματα, τα απλά και βασικά μπορώ να προσδιορίσω!
3. Σιχαίνομαι τις κατσαρίδες.. Ως φυσικό επακόλουθο αυτού, δεν μπορώ να τις σκοτώσω.. Αυτό το "κρρρρριτςςςς" που ακολουθεί το πάτημά της μου σηκώνει την τρίχα από την ανατριχίλα!
4. Δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου.. Το σιχαίνομαι και αυτό.
5. Παλιά είχα μακριά μαλλιά.. Πόσο μακριά? Περίπου μέχρι την μέση.. Τα έκοψα για τον στρατό και από τότε πάντα έχω κρυφή ελπίδα μέσα μου ότι θα τα ξαναμακρύνω.. Κι ας μου λένε ότι με κοντά είμαι πιο ωραίος. Μια φορά μαλλιάς, για πάντα μαλλιάς.. Η αναθεματισμένη περίοδος μεταξύ κοντού και μακριού να μην υπήρχε μόνο... Τους τελευταίους μήνες κάνω άλλη μια προσπάθεια να τα μακρύνω.. Πού ξέρεις? Μπορεί να τα καταφέρω!!
6. Είμαι αριστερόχειρας και αριστεροπόδαρος.. Αλλά επειδή ζούμε σε έναν κόσμο δεξιόχειρων, έχω συμβιβαστεί σε πολλά πράγματα..
7. Από μικρός, είχα τρέλα με το ποδόσφαιρο. Έτσι, από τα 8-23 (περίπου) έπαιζα σε ερασιτεχνική ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχα ταλέντο, το οποίο κορυφώθηκε μεταξύ 15-17 και τελματώθηκε μεταξύ 20-23.. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω, με ψηλά το κεφάλι.. Παράλληλα, για 2 χρόνια έκανα στίβο (με κύριο άθλημα το άλμα εις μήκος), ενώ για λίγους μήνες έκανα και μπάσκετ, μάλιστα υπήρξε περίοδος που έκανα και τα 3 (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-στίβος), με αποτέλεσμα να κλατάρω..
8. Ως λογική επέκταση του 7, ως έφηβος ήμουν αδύνατος και γυμνασμένος.. Αθλητικά γυμνασμένος! Με το πέρασμα των χρόνων και την φοιτητική ζωή, έβαλα και κιλά και κοιλιά! Τώρα, αναπολώ τους καιρούς εκείνους!!
9. Δεν έχω πάει 5ήμερη.. Μέλος της Class of '99, η οποία τίμησε τους μαθητικούς αγώνες με σχεδόν 5 μήνες κατάληψης.. Γαμώ και τους καθηγητές μας και τον σύλλογο γονέων, βέβαια, που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, στερώντας από μας την εμπειρία της 5ήμερης..
10. Έχω κάνει σχεδόν κάθε είδος μεθυσιού στο παρελθόν.. Το καλό (να είμαι σε απίστευτη φάση), το κακό (ξενέρα), το κωματώδες (έχω ξεραθεί μία φορά για 18 ώρες στο σπίτι μου και άλλη μια φορά βρέθηκα στο ΙΚΑ με ορό - και τις 2 φορές στην γιορτή μου), το αμνησιακό (να λείπουν κομμάτια από το παζλ την επόμενη μέρα!!) κλπ...
10+1. Μπορώ να πω ότι ως έφηβος ήμουν ιδιαίτερα "ανήσυχος".. Τρέλες, αλητείες, χαβαλέδες.. Σκέτο κωλόπαιδο, το παραδέχομαι.. Ήμουν όμως και λαμόγιο, καθ' ότι, πάντα βόλευα τις καταστάσεις! Υπάρχουν όμως και πράγματα που έχω κάνει και με τα σημερινά μου μυαλά δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω! Παρανοϊκά πράγματα... Το καλό είναι ότι πλέον τα θυμόμαστε και γελάμε, όλοι η παρέα!


Το ξέρω ότι με αγαπάτε όλοι και δεν θέλετε να κουράζομαι.. Γι' αυτό και προσκαλώ όλους όσους έχω γραμμένους (χμ..) στην λίστα με τα φιλικά blogs.. Δεν θέλετε να με κάνετε να σας γράψω έναν έναν... Με αγαπάτε, έτσι δεν είναι??!?!?!?

43 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα!
τρελα με την μπαλα ειχα κ εγω κ εγω δεν καπνιζω :)
στα αλλα διαφερουμε λίγο ή πολυ,σε αλλα ελαχιστα

καλο πασχα φιλε
Υ.Γ. θα παιξω κ εγω μετα το πασχα

Σταλαγματιά είπε...

Ε όχι μετά τον σταθερό σταθμό ραδιοφώνου τώρα με αυτό με αποτελείωσες.
Σκουλαρίκι και μάλιστα στην μύτη;
Θέλω ένα λόγο που σου άρεσε και το έκανες.
Έναν μόνο.

Για τα μακριά μαλλιά έχω να πω πως πρέπει να τα ξανά μακρύνεις, δίνει στυλ αλλά πρόσεχε να μην είσαι από εκείνους που το μαλλί τους το έχουν ναι μεν μακρύ αλλά το πλένουν μια φορά την εβδομάδα : ))))

Για την πενταήμερη να σου πω μόνο η ιδέα είναι. Κανείς από όσους πήγαμε δεν έχουμε να θυμηθούμε κάτι καλό.

Όσο για το μεθύσι ααααα πρόσεχε λίγο άκου στο νοσοκομείο;
Τστστς
: )))))

Με παιχνιδιάρικο ύφος όλα τα σχόλια μου μην θυμώσεις ναι;

Θα παίξω κι εγώ και ελπίζω να είσαι επιεικής.

Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Έχω κι εγώ σκουλαρίκι στη μύτη! Αλλά εγώ είμαι κοριτσάκι. Εσύ είσαι απλά αδικαιολόγητος... Καλά έκανες και την άφησες να κλείσει... :Ρ

Έχουμε και λέμε... Το 3 κοινό, κοινότατο! Το 5 επίσης (πλέον - σνιφ!). Κι εννοείται να τα ξαναμακρύνεις, δεν το συζητώ κι ασ' τους όλους να σε δουλεύουν στο ενδιάμεσο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Όσο για τα μεθύσια μέχρι το κακό έχω φτάσει. Κι εκεί θέλω να παραμείνω...

Φιλιά!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Fri είπε...

Πολύ τρελό νιάτο λέμε!
Αυτό με το μεθύσι μόνο να προσέξεις λίγο, κατά τα άλλα μια χαρά ;)
Καλό πάσχα :)

Ανώνυμος είπε...

Ωστε αποκαλύφθηκαν και εσένα τα έκτροπά σου λοιπόν!!;) Το μόνο που έχω να πω είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να ξαναμακρύνουν οπωσδήποτε!Για μένα, τα μακριά μαλλιά δίνουν άλλη χάρη στους άντρες!Καλό βράδυ!

NdN είπε...

Αυτό με τις κατσαρίδες το έχω και εγώ. Δεν μπορώ να τις σκοτώσω με τίποτα και τις σιχαίνομαι αφόρητα.

Μαλλιάς υπήρξα και εγώ αλλά όχι...τόσο. Μέχρι τον ώμο. Σκουλαρίκι επίσης αλλά στο αυτί. Μεθύσια δεν έχω να θυμηθώ παρά μόνο ένα. Δεν μεθάω και όταν πάει να γίνει το κακό σταματάω να πίνω αμεσως.

Το έχω παίξει το παιχνιδάκι!

Καλό Πάσχα και καλά να περάσεις!

the_g(reat)ay_expectations είπε...

εγώ σαν αριστερόχειρας και αριστεροπόδαρος δεν συμβιβάστηκα πότε στους δεξιόχειρες!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

ήμουν σίγουρος ότι είχες θεματάκι με την μπάλα!! Και μπράβο σου που δεν καπνίζεις!
Θα περιμένω και τα δικά σου!!
Καλό Πάσχα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Αναστασία,

για το σκουλαρίκι δεν υπάρχει εξήγηση.. Το ήθελα, το έκανα.. Δεν το έχω μετανιώσει. Κι ας μου προκάλεσε πόνο!
Τα μαλλάκια μου τα προσέχω! Και την ψαλίδα την κούρευα (τότε) και τα λούζω καθημερινά (με μαλλιά και χέρια έχω θέμα καθαριότητας)..
Τώρα για την πενταήμερη, δεν με πείθεις.. Είναι κάτι παραπάνω από ιδέα.. Ρώτα και εμάς που δεν πήγαμε.. Και σίγουρα, θα είχα πράγματα να θυμάμαι! Και εγώ και όλοι οι άλλοι!
Όσο για τα μεθύσια, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!! Εμπειρίες!! Και δικές μου και των άλλων!!!
Περιμένω και τα δικά σου μυστικά!!! Και ναι, θα φανώ επιεικής! Όπως κι εσύ άλλωστε!

*γιατί από χθες το blog σου μου βγάζει ότι δεν υπάρχει???

Σταλαγματιά είπε...

Σου βγάζει πως δεν υπάρχει;
Γιατί δεν ξέρω;
Εγώ ανοιχτό το έχω
Χμμ τι να κάνω δεν ξέρω.
Πάλι το ίδιο σου λέει και σήμερα;

Υ.γ. ωχ κατάλαβα πόσο επιεικής θα είσαι : )))))

Πες αν μπαίνει κανονικά τώρα στο μπλογκ για να το ψάξω

Γιώργος Τ. είπε...

Lúthien,

κι όμως, επιμένω! Μια χαρά ήταν το σκουλαρίκι! Αλλά δεν έκατσε καλά και αναγκάστηκα να το αφήσω..
Και εσύ να φροντίσεις να τα μακρύνεις σύντομα.. Δεν σας καταλαβαίνω τις γυναίκες.. Γιατί τα κόβετε κοντά?? Δεν λέω, σε πολλές είναι πολύ ωραία τα κοντά, αλλά σίγουρα τα μακριά είναι καλύτερα! Όσο για μένα, έχω εγώ ο ίδιος θέμα με το μεσοδιάστημα.. Αν λίγο μου κάτσει στραβά, θα τα κόψω... Και μετά πάλι τα ίδια!!
Να προσέχεις και τα μεθύσια.. Να μείνεις εκεί..
Καλημέρες!! Φιλιά!!

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

με το μπάσκετ είχα κόλλημα μικρός, στις καλές εποχές του Περιστερίου! Αλλά το ποδόσφαιρο είναι απλά ο βασιλιάς των σπορ!!
Καλό Πάσχα φίλε!! Θα περιμένω να διαβάσω και τα δικά σου!

Γιώργος Τ. είπε...

Fri,

χεχε!! Κάπως έτσι! Πέρασα καλά! Αυτό έχει σημασία!!
Πλέον δεν μεθάω, γιατί δεν πολυπίνω (ήπια, ήπια, βαρέθηκα!!!).. Πού και πού πίνω λίγο παραπάνω, αλλά πάντα ελεγχόμενα! Και ποτέ (πια) ανακατεμένα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Λετα,

ξέρω πολλές που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με την δική σου για τα μακριά μαλλιά! Και συμφωνώ κι εγώ.. Άσε που δεν θέλουν και ιδιαίτερο φτιάξιμο το πρωί (5 λεπτά περισσότερου ύπνου άρα!!!)
Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

ας φτάσουν τα μαλλιά μέχρι τον ώμο και τα υπόλοιπα είναι εύκολα από κει και πέρα!! Μέχρι εκεί είναι το πρόβλημα όμως!!
Συμφωνούμε απ' ότι βλέπω στις κατσαρίδες! Λογικό!!
Το ποτό πολλές φορές ξεφεύγει από τον έλεγχο, σε στιγμές κεφιού! Κάπως έτσι την έχω πατήσει κι εγώ!
Καλό Πάσχα να έχεις!!

Μαλλιάς υπήρξα και εγώ αλλά όχι...τόσο. Μέχρι τον ώμο. Σκουλαρίκι επίσης αλλά στο αυτί. Μεθύσια δεν έχω να θυμηθώ παρά μόνο ένα. Δεν μεθάω και όταν πάει να γίνει το κακό σταματάω να πίνω αμεσως.

Το έχω παίξει το παιχνιδάκι!

Καλό Πάσχα και καλά να περάσεις!

Γιώργος Τ. είπε...

Αναστασία,

Αυτό ακριβώς μου βγάζει:

"Το ιστολόγιο δεν βρέθηκε
Λυπούμαστε, το ιστολόγιο που αναζητήσατε δεν υπάρχει πλέον.Ωστόσο, το όνομα louloudikanellas είναι διαθέσιμο για εγγραφή!"

Σταλαγματιά είπε...

http://louloudikanelas.blogspot.com

δοκίμασε να μπεις με αυτήν την διεύθυνση γιατί την άλλαξα έβγαλα το διπλά λ στην κανέλα.

Sorry που σε ζαλίζω

Γιώργος Τ. είπε...

the_g(reat)ay_expectations,

κι όμως, όλοι οι αριστεροί είμαι συμβιβασμένοι στον δεξιό κόσμο.. Από τα μαχαίρια που είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες (και μας δυσκολεύουν) μέχρι τις κούπες του καφέ, τα ψαλίδια.. Άσε που δεν μπορούμε να γράψουμε σε γυαλιστερό χαρτί γιατί μουτζουρώνουμε ότι γράφουμε!!!
Το ξέρεις ότι υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας μαγαζί με προϊόντα για αριστερόχειρες???

manetarius είπε...

Μπονζούρ!
Κι εγώ είμαι σε φάση να μακρύνω τα μαλλιά μου, σιχαίνομαι τις κατσαρίδες κι έχω περάσει από όλα τα ήδη μεθυσιού και κρεπάλης αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο ΙΚΑ με ορό!
Πάντα ήθελα να ήμουν αριστερόχειρας γιατί το έβλεπα πολύ ωραίο να είσαι διαφορετικός από τους άλλους... ζήλευα τον αδερφό μου που φορούσε σιδεράκια και γυαλιά να φανταστείς (βέβαια στην ηλικία των 10)
Ήμουν κι εγώ αθλήτρια της ενόργανης αλλά κι εγώ στμάτησα να ασχολούμαι .. κι έχω μια ωραιότατη μπάκα!
Α... δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι παρόλο που είμαι στη λίστα εδώ δεξιά ..γιατί το έχω παίξει στο παρελθόν και γιατί δεν με παίρνει να ξεφτιλιστώ άλλο!

Καλό Πάσχααααα!!! Καλή Ανάσταση!
:)))

Γιώργος Τ. είπε...

manetarius,

απ' ότι βλέπω έχουμε αρκετά κοινά.. Όχι, δεν έκανα ενόργανη, ούτε ήθελα γυαλιά και σιδεράκια!! Άλλωστε, ως αριστερόχειρας, ήμουν ξεχωριστός!!
Δεν σου εύχομαι να βρεθείς με ορό στο ΙΚΑ, είναι βάσανο! Άσε που σου τον βάζουν (με την καλή έννοια) βάναυσα!!! Είχα για καιρό μελανιά!!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και σε σένα!! Καλά να περάσεις!!

kat. είπε...

αυτός ήσουν πάντα..
εκμεταλλευόσουν την αγάπη μας!
αυτό πάντως για την πενταήμερη δεν έπρεπε να το θυμίσεις..
έχω κάνει τα πάντα για να το ξεχάσω. και ψυχανάλυση.. (σ.σ. αλλά μην βγει παρά έξω!)
η αλήθεια είναι αυτή.. σε θυμάμαι με τα μακριά ξανθά σου μαλλιά. βάλε μια φωτογραφία να το δει η μπλογκόσφαιρα να σε θαυμάσει. κάντο για χάρη των παλιών καλών ημερών!
καλή ανάσταση γιώργο τ. μου..
και ήρεμα! (ξέρεις εσύ..)

Γιώργος Τ. είπε...

kat,

ήρεμα πάντα! Καλή ανάσταση και σε σένα και καλή αντάμωση!!!
Ας μην υπερβάλουμε, όχι και ξανθά μαλλιά, καστανά!!
Την (μη) 5ήμερη δεν την ξεπερνάς, ούτε με ψυχανάλυση, ούτε με υπνωτισμό, ούτε με τίποτα.. Αιώνιο τραύμα! Όσο για την αγάπη σας, την εκμεταλευόμουν επειδή όπως είπαμε, ήμουν κωλόπαιδο!!! Διορθώθηκα όμως στην πορεία!! Βρήκα τον ίσιο δρόμο!

irene είπε...

πραγματικά κανονική εξομολόγηση!!
κρίμα που δεν μπορείς το "μπορντοροδοκοκκινο" που λέει κ η μυραρακη..

καλό πάσχα , καλά να περάσεις όπου κ αν πας!

Γιώργος Τ. είπε...

irene,

κάτι τέτοια καμμένες περιγραφές χρωμάτων με τρελαίνουν!!! Και άντε, το μπορντό το ψιλοπαλεύω.. Το ρόδο πού κολλάει???!?!?!?!?
Καλό Πάσχα και σε σένα!! Καλά να περάσεις!

kat. είπε...

...
ποιος έχασε τον δρόμο του για να τον βρεις εσύ;

eri είπε...

Kρίμα που σταμάτησες με τη μπάλα.. τρόπος διοχετεύεις τη (θετική ή αρνητική) ενέργεια είναι..
Συμφωνώ με 4),5)!
Παρ'όλα αυτά συμφωνώ με irene, κανονική εξομολόγηση έκανες.
Μάλλον δε θα μπω στον πειρασμό να παίξω,δεν είμαι καλή σε αυτά.

Καλές γιορτές.

μ είπε...

Εγώ πάλι τρελαίνομαι να πατάω κατσαρίδες! Αυτό το κρρρρριτςςςς με εξιτάρει! ( πλάκα κάνω :) )
Να σου πω Γιώργο εγώ θέλω να κάνω τα μαλλιά μου σγουρά αφάνα φάση από το Λύκειο αλλά είναι πολύ ίσια και τελευταία αρκετά γκριζωπά! Γκριζομάλλης Marley δε λέει ε;

truth around us......... είπε...

mpika na sou euxitho kali anastasi giorgaki a giortazei kiolas tora syntoma filia polla paidi mou na eisai kala

Leviathan είπε...

katsarides kai tsigaro bliax.... :)

kali anastasi kai kalo pasxa na exeis me igeia kai boliki agapi!na peraseis iperoxa tis meres ton giorton!filia!

Dr_MAD είπε...

Εγώ καπνίζω για να μάθω το πρόβλημα εκ των έσω και να ξέρω να το αντιμετωπίσω σα γιατρός που είμαι!

*υπόσχομαι να σταματήσω να λέω βλακείες και να κόψω το κάπνισμα όταν ξανακάνω παιδί. με την κορη μου δυστυχώς δεν κατάφερα να το κόψω και τη βολεύω ακόμα στο μπαλκόνι :(

Καλή Ανάσταση αρχηγέ! εγώ έχω παίξει παλιά το ίδιο, οπότε είναι σα να με κάλεσες :P

gatti είπε...

Εμένα μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά στα αγόρια. Αφού σου άρεσαν κι εσένα, σου εύχομαι να τα ξαναμακρύνεις κάποια στιγμή.

Το 9 το έχουμε κοινό. Ούτε εγώ είχα πάει 5ήμερη. Ημουν στο νοσοκομείο για εγχείριση σκωληκοειδίτιδας. Τόσο τυχερή!

Το μεθύσι να το κόψεις, δεν "λέει".

Και το σκουλαρικάκι μου αρέσει.

Τελικά μια χαρά σε βρίσκω!!!


Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σου εύχομαι! Να περάσεις καλά!

Φιλιά!

Γιώργος Τ. είπε...

kat,

τον βρήκα μόνος μου τον δρόμο μου! Μετά από χρόνια περιπλανήσεων και αναζήτησης, τα κατάφερα!!

Γιώργος Τ. είπε...

eri,

και πού είσαι ακόμα!!! Έχω πολλά ακόμα κρυμμένα! Αυτά δεν είναι τίποτα!
Μπάλα παίζω και τώρα αραιά και πού, αλλά δυστυχώς πλέον κακοποιώ με την παρέα μου το ποδόσφαιρο!!

Γιώργος Τ. είπε...

Μάνος,

δύσκολο πράγμα η αφάνα! Αλλά αν το θες, τίποτα δεν θα πρέπει να σε εμποδίσει!! Ούτε καν τα λίγα γκρίζα μαλλιά..
Όσο για τις κατσαρίδες, και μόνο στην σκέψη του ήχου ανατριχιάζω!

Γιώργος Τ. είπε...

truth around us,

σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και εσύ να πέρασες καλά αυτές τις μέρες!!

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

σωστός!! Συμφωνούμε βλέπω!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ελπίζω να πέρασες καλά!!

Γιώργος Τ. είπε...

MAD,

ιατρικός έλεγχος για τα κακά του τσιγάρου!! Μια χαρά!! Να το κόψεις όμως! Προπάντων για το παιδί! Αλλά εσύ τα ξέρεις καλύτερα (και από πρώτο χέρι!!!!)!

Γιώργος Τ. είπε...

gatti,

σε πολλές αρέσουν τα μακριά μαλλιά, σε καμία όμως (λογικό) το διάστημα μακρύματος.. Πάντως, ακόμα προσπαθώ να τα μακρύνω! Προς το παρόν, πάει καλά!!
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.. Να πάει το σχολείο σου 5ήμερη και να μην πας ή να μην πάει καθόλου.. Μάλλον το δικό σου..
Τα μεθύσια τα έχω κόψει καιρό, don't worry!
Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Ελπίζω να πέρασες καλά αυτές τις μέρες!

Σταλαγματιά είπε...

Γύρισα με απορίες,
Το σκουλαρίκι ήταν στραζάκι ή κρίκος;
: )))))

Χρόνια πολλά Γιώργο
Χριστός Ανέστη

Γιώργος Τ. είπε...

Αναστασία,

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη και όλα τα συναφή!!! Ελπίζω να πέρασες καλά αυτές τις μέρες!!
Το σκουλαρίκι ηταν διακριτική μπιλίτσα!!!

kat. είπε...

είμαι περήφανη για σένα..

Γιώργος Τ. είπε...

Το ξέρω Κατερίνα μου!! Όλοι είναι περήφανοι για μένα!!! Και εγώ βέβαια, είμαι περήφανος για μένα!! Πάνω απ' όλα, επειδή έχω καλούς φίλους!!!