Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Avatar + 5 πράγματα που με εκνευρίζουν (2 blog-οπαίχνιδα σε 1)

Διπλή blog-οπαιχνιδοανάρτηση σήμερα!! Κατ' αρχάς, πρόσκληση από Σκορπίνα για το avatar μου και γιατί το διάλεξα..


Για την ακρίβεια, ακόμα δεν έχω επιλέξει το avatar που θα χρησιμοποιώ.. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι ενδιαφέρον.. Προς το παρόν, λοιπόν, χρησιμοποιώ για avatar απλά μια "μασκοφόρα" φωτογραφία μου, από μια φορά που είχα πάει για paintball..




Στη συνέχεια η Fri με κάλεσε να σκεφτώ και να γράψω 5 πράγματα που με εκνευρίζουν.. Έχοντας ήδη γράψει 10 πράγματα που μισώ, προσπάθησα να βρω άλλα 5!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. (παρόμοιο με τους ηλίθιους οδηγούς) Οι ηλίθιοι πεζοί. Προχωράνε λες και ο δρόμος/πεζοδρόμιο τους ανήκει.. Το κεφάλι κάτω και περπατάνε, χωρίς να κοιτάζουν μπροστά τους.. Αν βρεθούν στον δρόμο σου, πρέπει να τους δεις και να κάνεις στην άκρη, διαφορετικά η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.. Και όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα φωνάξουν κι από πάνω. Επίσης, προχωράνε στον δρόμο χωρίς να κοιτάζουν αν υπάρχει κανά αυτοκίνητο κοντά.. Και αν ξαφνικά το δούνε, θα φωνάξουν πάλι.. Τα νεύρα μου!!!!! Α και το άλλο!!! Προχωράνε σε παρέες στο πεζοδρόμιο και καταλαμβάνουν όλο το μήκος του, με αποτέλεσμα αν εσύ είσαι βιαστικός ή αν απλά προχωράς πιο γρήγορα να πρέπει να κάνεις οδηγική προσπέραση (you know, φλας, να βγεις στο αντίθετο ρεύμα-στον δρόμο δηλαδή-, να επιταχύνεις και να βγεις μπροστά τους).. Και επειδή στο συγκεκριμένο θέμα η λίστα συνεχώς μεγαλώνει, θα αναφέρω 2 ακόμα και θα το κλείσω... Αυτοί που ενώ περπατούν ξαφνικά για οποιονδήποτε λόγο σταματάνε απότομα και αυτοί που συνοδεύουν μικρά παιδιά και τα κρατάνε από την μεριά του δρόμου.. Ουφ, συγχίστηκα!
2. Αυτοί που η δουλειά τους είναι να είναι στον δρόμο για να σε ενημερώνουν για τις προσφορές με κουπόνια στον κινηματογράφο, ή για την Greenpeace, ή για το ότι κέρδισες έναν μήνα σε κέντρο αδυνατίσματος, ή ότι κέρδισες 2 επισκέψεις σε spa, ή ότι πουλάνε ημερολόγια/βιβλία κλπ, ή οτιδήποτε άλλο, και ενώ τους λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι, αυτοί επιμένουν.. Δεν έχω πρόβλημα με την δουλειά του καθενός, αλλά όταν λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι (και λόγω της δουλειάς μου στο Σύνταγμα, με σταματάνε πολύ συχνά) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.. Και δεν θέλω σχόλια για την άρνησή μου.. Βιάζομαι, έχω δουλειά..
3. Οι κουτοπόνηροι. Μπετόβλακες που νομίζουν ότι κάτι κάνουν και δεν το καταλαβαίνεις.. Έχω πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό μου, αλλά δεν θα επεκταθώ..
4. Οι υποκριτές.
5. Οι αργόσχολοι.
(στα 4 και 5 δεν έγραψα τίποτα παραπάνω, γιατί πιστεύω ότι δεν χρειάζεται..)

36 σχόλια:

Σπύρος είπε...

Kαλημέρα,

Πραγματικά και εμένα με εκνευρίζουν αυτοί που είναι στο δρόμο και σε αρπάζουν με το γελοίο χαμόγελο ελεος ποια !

Laplace είπε...

καλημερα!ολα αυτα εκνευριζουν κ εμενα!κ λιγα ειναι..χαχα

Σταλαγματιά είπε...

Έχεις πάει για paintball;
Ααααα ζηλεύω κι εγώ θέλω :(
Έχουμε εδώ στην Θες/νίκη που να ξέρεις ε;
Χμμμμμ

Το avatar σου είναι μια χαρά αν και λίγο της τρομοκρατίας :Ρ
Θα συμφωνήσω με τους πεζούς που πολλές φορές έχουν και θράσος και ενώ τρως το φανάρι γιατί πήγαιναν σαν χελώνες σου την λένε κιόλας που πατάς κόρνα αααααα καμιά μέρα θα δείρω κανέναν (μικρό και αδύναμο ε γιατί αλλιώς άστο) : )))))

Για αυτούς που κάνουν την δουλειά τους στα πεζοδρόμια νευριάζω με τα ινστιτούτα ομορφιάς και καλά που σε κυνηγάν και καλά να σου δώσουν δώρο και έτσι και κάνεις το λάθος να δώσεις τα στοιχεία σου θα σε ζαλίζουν μπορεί και για χρόνια μετά.
Τι λίστα κρατάνε ήθελα να ήξερα : )))))

Η υποκρισία, τι να πω για την υποκρισία, έχω φάει τα μούτρα μου τόσες φορές κι ακόμη να τους αναγνωρίσω …….
Μάλλον πετυχαίνω δυνατή κατηγορία !!!!


Καλημέρα τρομοκράτη Γιώργο
Ααααα σταθμό άλλαξες; :Ρ
Δεν σου τα έσπασα ακόμη τα νεύρα; : )))))

manetarius είπε...

Άντε ρεεε... paintball έπαιζες; Κι εγώ νόμιζα οτι ήσουν στις μάχες της πόλης του Δεκέμβρη! Φτου!

Εμένα πάλι οι αργόσχολοι δεν με εκνευρίζουν... μάλιστα θα ήθελα πολύ να ήμουν ένας απ' αυτούς! χαχαχα!

Τρελλαίνομαι όμως με τους ηλίθιους πεζούς... και ειδικά μ' αυτούς που σταματάνε απότομα! Τι βλαμμένοι ρε...

Fri είπε...

Δεν έχεις άδικο με όλα αυτά που σε εκνευρίζουν... Θα συμφωνήσω σε όλα, αν και οφείλω να παραδεκτώ πως κάποιες φορές είμαι μια ηλίθια πεζή :$

Καλημέρα :)

Γιώργος Τ. είπε...

LOCKHEART,

είναι εκνευριστικοί, πράγματι.. Εμένα με τρελαίνει η επιμονή τους!! Απίστευτα!!

Γιώργος Τ. είπε...

laplace,

σίγουρα είναι λίγα.. Απλά τα περισσότερα απ' αυτά που γράφω τα βλέπω μπροστά μου καθημερινά, γι' αυτό και έγραψα αυτά.. Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Anastasia,

σίγουρα θα έχετε στην Θεσσαλονίκη paintball.. Ψάξ' το λίγο!! Έχει πολύ χαβαλέ! Δεν το είχα σκεφτεί ότι φέρνει σε τρομοκράτη η φωτογραφία!! Είχα την εντύπωση ότι ήταν φανερό το τι είναι!!
Ήρεμα με τους πεζούς, έχουν τυπικά δίκιο σε κάθε περίπτωση.. Άντε να βγάλεις άκρη..
Όλοι οι..."των πεζοδρομίων" είναι απάλευτοι.. Εμένα με εκνευρίζει περισσότερο που μπορεί κάποιος να μου μιλήσει και 10 (!!) φορές μέσα στην εβδομάδα.. Ούτε φάτσες δεν κοιτάζουν..
Κρατάω τον σταθμό σταθερό, κι ας έχει διαφημίσεις, και καλημερίζω!! Φημίζομαι για την ηρεμία μου, οπότε τα νεύρα μου είναι μια χαρά!!!

Γιώργος Τ. είπε...

manetarius,

ίσως μας εκνευρίζουν οι αργόσχολοι γιατί κάνουν (ή καλύτερα ΔΕΝ κάνουν) αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε εμείς!!!
Στις μάχες του Δεκέμβρη ήμουν κοντά, αλλά λόγω δουλειάς.. Μια μάσκα πραγματικά θα μου ήταν πολύ χρήσιμη τότε!!

Γιώργος Τ. είπε...

Fri,

να προσέχεις ως πεζή, και κυρίως να αναγνωρίζεις το πότε έχεις κάνει λάθος.. Αυτό θα σε διαφοροποιεί από αυτούς που χαρακτηρίζω χαζούς.. Κακά τα ψέματα.. Ποιός δεν έχει σταματήσει κάποια στιγμή ξαφνικά ή έχει αφαιρεθεί στον δρόμο?

Skouliki είπε...

εισαι ο αγνωστος γνωστος ζορο χρωματων εεε !!!
σε επιασα

Crazy Tourists είπε...

Πω πω!! Πώς ξέχασα να γράψω το 1 ; Απίστευτα εκνευριστικό!! Απίστευτα όμως!!!

Τρελοτουρίστρια

Lalù είπε...

Στους ηλίθιους πεζούς μπορούμε να προσθέσουμε υποκατηγορία 'ηλίθιοι πεζοί με ομπρέλα' σας παρακαλώ? Γιατί πάσχω καθότι έχω ένα κάποιο ύψος και κάθε φορα που βρέχει κινδυνεύω να μείνω μονόφθαλμη...

lena_zip είπε...

Δεν έχεις κι άδικο πάντως. Για τους πεζούς οι απόψεις μας ταυτίζονται. Θέλω να περπατάω χωρίς να με εμποδίζουν για χαζούς λόγους.

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

ναι!! That's me.. Αφήνω το σημάδι μου στους αντιπάλους μου!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

μάλλον δεν θα πέτυχες πρόσφατα κάποιον, γι' αυτό το αμέλησες.. Ή τους πετυχαίνεις κάθε μέρα και τους θεωρείς δεδομένους και όχι κάτι το ιδιαίτερο!!! Πάντως είναι όντως απίστευτα εκνευριστικοί!

Γιώργος Τ. είπε...

Lalu,

οι ηλίθιοι πεζοί έχουν υπεράριθμες υποκατηγορίες... Οπότε, μία απ' αυτές είναι και αυτοί με την ομπρέλα.. Και πίστεψέ με, δεν φταίει το ύψος.. Φταίνε αυτοί..

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

είναι όμως παντού!! Δίπλα μας, πίσω μας, μπροστά μας.. Είμαστε περικυκλωμένοι απ' αυτούς (σαν απεγνωσμένη φωνή βοήθειας)!!!

lena_zip είπε...

Καλά μη λέμε και πολλά πολλά γιατί κι εγώ πεζή είμαι...Χαχα...αν με πετύχεις πουθενά και σε ενοχλώ φώναξέ μου.

NdN είπε...

Γεια σου Γιωργο,

Αυτοί που σε αρπάζουν στο δρόμο με νευριάζουν και εμένα, αν και στο Λονδίνο δεν έχω δει κανέναν τέτοιον εκτός από αυτούς του Ερυθρού Σταυρού στην Piccadilly.

Πάντως τρομερό σκηνικό έζησα πάνω στην Τσιμισκή και κάτω από κέντρο αδυνατίσματος που μία κοπελιά έχει τη φαεινή ιδεα να (προσπαθήσει) σταματήσει μία ελαφρώς γεματούλα κυρία γύρω στα 45. Η κυρία εξαγριώνεται και αρχίζει να φωνάζει "και τι είμαι εγώ χοντρή και με σταματάς, και γιατί δεν σταμάτησες την κοπελιά που πέρασε..." η οποία κοπελιά είχε ειλικρινά σώμα μοντέλου και κοιτούσε απορημένα! Εγώ (μαζί με όσους ήταν γύρω) να έχω γονατίσει από τα γέλια!!

truth around us......... είπε...

ego pali nomiza oti eisai anarxikos gi auto epelekses to photo auti never mind filia polla

Leviathan είπε...

Oraio to avatar! Oso gia auta pou se ekneurizoun isxioun kai se mena...pas kapou kai se stamatoune xilia 2 atoma...ase pou erxodai sto magazi mas diaforoi na mas poulisoun oti na nai...me to zori ekei...filia

gatti είπε...

Με το 2 τα είπες όλα! Αν δεν ρίξω καμιά μέρα καμιά μπουνιά σε κάποιον από αυτούς τους ενοχλητικούς, θαύμα θα είναι. Βέβαια κι αυτοί οι ταλαίπωροι το ψωμί τους προσπαθούν να βγάλουν, αλλά πρέπει να περάσει πολλή ώρα για να ηρεμήσω και να το σκεφτώ έτσι. Συνήθως τα καταφέρνουν να με κάνουν μπαρούτι!!!

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

ναι, αλλά άλλο (φυσιολογικός) πεζός και άλλο ηλίθιος πεζός.. Δεν πιστεύω να ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, αφού ταυτίζονται και οι γνώμες μας!
*ΟΚ! Αν με ενοχλήσεις θα σου φωνάξω!!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

χαχα!! Πολύ γέλιο η όλη φάση, μου έχει τύχει παρόμοια στο Σύνταγμα με άντρα!!
Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο το να με σταματάνε, όσο το να επιμένουν να με "απασχολήσουν" αφού τους πω ότι δεν ενδιαφέρομαι..

Γιώργος Τ. είπε...

truth around us,

ιδεολογικά έχω κάποιες αναρχικές τάσεις, αλλά όχι, δεν είμαι από τους κουκουλοφόρους!!

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

ακριβώς!! Κάθεσαι κάπου και σου έρχονται τόσοι και τόσοι.. Και εντάξει, σέβομαι την δουλειά που κάνει ο καθένας για να ζήσει.. Αλλά όταν δεν ενδιαφέρομαι για κάτι, ΤΕΛΕΙΩΣΕ..

Γιώργος Τ. είπε...

gatti,

άλλο να προσπαθείς να βγάλεις το ψωμί σου και άλλο να ζαλίζεις τον άλλον για κάτι που ουσιαστικά ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρει το μεγαλύτερο μέρος που ενοχλείς και που ακόμα κι εσύ δεν θα ασχολιόσουν..

tzonakos είπε...

Kαλημερα. Με κάλεσαν κι εμένα κι έγραψα σε ενα μπλογκ μου μερικά νευριαστικά πραγματάκια και βγήκαν 11 αρα σε περνάω ειμαι πιο παράξενος.

Γιώργος Τ. είπε...

tzonakos,

εγώ μπορώ να πω ότι έχω άλλα 10 από παλιά, οπότε 10+5, κρατάω ακόμα το προβάδισμα!!! Και συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις.. Αχ αυτές οι μπύρες..

tzonakos είπε...

Λοιπόν οκ είμαστε κι οι δυό περίεργοι, πάμε για μπύρες ;
Χαχαχαχα :)

Γιώργος Τ. είπε...

tzonakos,

Φύγαμε!! Αρκεί να είναι παγωμένες και να ανανεώνονται όταν θα κοντεύουν να τελειώσουν!!!

tzonakos είπε...

Το Arch το ξέρεις ;

Γιώργος Τ. είπε...

tzonakos,

Περιστεριώτης είμαι, φυσικά και το ξέρω!!

tzonakos είπε...

Ωραία λοιπόν εκει θα πάμε να παραγγείλουμε ενα μέτρο μπύρες !

Γιώργος Τ. είπε...

tzonakos,

σωστός!!! Αν και δεν θα μας συμφέρει, μέχρι να τις πιούμε θα έχουν ζεσταθεί!! Καλύτερα μία μία!!