Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Always look on the bright side of life!!!

Παράξενες μέρες.. Νιώθω μια γενική βαρεμάρα, μια ελαφριά μιζέρια αυτές τις μέρες.. Να βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε, να πάω οπουδήποτε.. Παρασκευή και Σάββατο ένιωθα όλη μέρα ότι η ώρα ήταν πολύ πιο μπροστά απ' ότι πραγματικά ήταν.. Χαρακτηριστικά, το Σάββατο το βράδυ, κάποια στιγμή ένιωθα ότι η ώρα ήταν 3:00 με 4:00, ενώ ήταν 00:30!!! Χάσιμο λέμε!! Οπότε, μάλλον στα καλά μπορούμε να συμπεριλάβουμε την αλλαγή της ώρας..

Γενικότερα πάντως, η βδομάδα που πέρασε δεν μπορώ να πω ότι ήταν και από τις καλύτερές μου.. Πολύ κούραση που ανακυκλωνόταν με τον απογευματινό μου ύπνο που διαρκούσε παραπάνω απ' ότι έπρεπε (με φυσιολογικό επακόλουθο να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ..).

Από όρεξη? Λίγα πράγματα.. Ήταν που δεν συνέβαινε τίποτα τις μέρες αυτές, ήταν και η αργία μεσοβδόμαδα (που έκανε την Τετάρτη... Κυριακή)... Αυτό θα μου πεις ότι ήταν καλό.. Σίγουρα.. Άρα? Φταίνε τελικά οι μέρες? Φταίει η άνοιξη που σιγά σιγά ξεπροβάλει στην ατμόσφαιρα? Γιατί την ίδια βαρεμάρα που νιώθω έχω την αίσθηση ότι την νιώθει πολύς κόσμος ακόμα.. Τι να πεις?

Στα καλά της εβδομάδας, το νέο forum που ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του.. Μέλη του κυρίως bloggers.. Πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, σας καλώ όλους να έρθετε στο νέο "στέκι" μας και να συμμετάσχετε..Ρε, λες να φταίει το forum για την έλλειψη έμπνευσης που έχω τις τελευταίες μέρες?? Μήπως μου εξαντλεί όλη την έμπνευση??? Χμ...... Μπάαααα..

Ας μην μιζεριάζουμε άλλο όμως (δεν ταιριάζει και με τον χαρακτήρα μου)..... Νέα εβδομάδα ξεκινάει, νέος μήνας μπαίνει σε λίγο.. Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν, οι μισθοί και τα δώρα θα δοθούν στους εργαζόμενους (εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους).. Ο καιρός θα φτιάξει, η διάθεση θα ανέβει σιγά σιγά, τα ταξιδάκια και οι εκδρομές θα ξεκινήσουν να παίρνουν καλοκαιρινή μορφή.. Και φυσικά, σιγά σιγά ξεκινάει η.. γυναικεία μεταμόρφωση!!! Δείγμα της είχαμε χθες στην καφετέρια-στέκι μας!!!

Και επειδή πρέπει να τα λέμε όλα, από την στιγμή που σχολίασα την έλλειψη έμπνευσης, μου ήρθαν στο μυαλό μερικά πολύ ενδιαφέροντα σκηνικά!! Το ένα θέλει χρόνο και δουλειά για να το ετοιμάσω.. Θα έχει όμως αρκετό ενδιαφέρον!! Τα άλλα? Προσεχώς!!

Χαιρετώ με υπέροχο και αισιόδοξο τραγουδάκι..

52 σχόλια:

Laplace είπε...

μια εβδομαδα χαλια παλευεται
εμενα που 2-3 χρονια με παει γα...ντας?χαχαχα
το φορουμ τα σπαει!!!
η ταινια Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ απλα ΕΠΙΚΗ χαχα
καλη εβδομαδα

lena_zip είπε...

Ας ελπίσουμε η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα να είναι πολυ καλύτερη από αυτή που μόλις πέρασε. Φιλιά και καλημέρες.

Skouliki είπε...

καλημερα η βαρεμαρα που λες να το αισθανομαι και εγω μονο που στην περιπτωση μου που ειμαι και εργασιομανης και υπερκινητικη σκεψου αν δεν εχω τι να κανω πεφτω σε μελαγχολια ...
πικρα...
ααα και κατι ασχετο μου την δινει το πασχα

καλημερα

KitsosMitsos είπε...

Καλή αρχή στο φόρουμ!
Εμπνευσμένος και από τον τίτλο...
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

καλή αρχή στο φανταστικό μας forum!!! αντε αντε να μαζευτούμε όλοι εκεί!να έρθει και το καλοκαίρι να αλλάξει η διάθεση!!

καλή εβδομάδα!

manetarius είπε...

Έλα ρε συ.. κι εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι... άσε δε που την Κυριακή ξύπνησα 12.30 (με την καινούρια ώρα) που έχω να το κάνω 20 χρόνια και όλη την υπόλοιπη μέρα ήμουν από καναπέ σε πολυθρόνα ..κοιμήθηκα το απόγευμα για μεσημέρι και το βράδυ βρικολάκιασα... τώρα ..προσπαθώ να μην κοιμηθώ στη δουλειά!!

NdN είπε...

Κάθε εβδομάδα που περνάει με φερνει πιο κοντά στο Καθολικό Πάσχα που είναι το μοναδικό επίσημο 4ήμερο στην Αγγλία και φυσικά στο ταξίδι που το συνοδεύει. Μετά θα ερθει το ελληνικό Πάσχα με φιλοξενούμενους και μετά ένα ταξίδι στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.Επομένως κάθε εβδομάδα είναι και καλύτερη από την προηγούμενη. Το ίδιο εύχομαι και δι υμάς!

Το forum είναι πράγματι καλό αν και δεν πέρασα και πολύ ώρα μέσα γιατί είχα λίγη δουλίτσα την τελευταία εβδομάδα.

Γιάννης Μ είπε...

Always Look on the Bright Side of Life

Η συναυλια των Iron Maiden εχει μολις τελειωσει....
Καταπινουμε χωμα....
Λαχανιασμενοι....
Με ενα ηδονικο χαμογελο....

Ms Colourfull είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο laplace.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΩ....
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ....Ε ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ...

cyes

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω μια βαρεμάρα την νιώθω και εγώ γενικά στην ατμόσφαιρα. Και στη δουλειά σήμερα όλοι βαριόντουσαν, και οι φίλοι μου βαριούνται να πάνε ακόμα και για καφέ..! Πιστεύω ότι όλοι περιμένουμε το Πάσχα πως και πως για να πάρουμε μία ανάσα, να ξεφύγουμε λίγο.. Αν και να σου πω την αλήθεια, εγώ για να παίρνω λίγη ενέργεια σκέφτομαι ότι πλησιάζει το καλοκαιράκι αρα πλησιάζουν οι διακοπούλες, τα μπανάκια, η ξεκούραση και έτσι ξεφεύγω λίγο... Στο συστήνω! έχω βάλει και μια φωτογραφία από περσινές διακοπές για background και κάτι πάει να γίνει..
Α!το φόρουμ όντως είναι πολύ καλό! Μπράβο!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

ε, ναι, μια βδομάδα όντως παλεύεται..
Η ταινία (και γενικά οι Monty Python) δεν μου άρεσε.. Αλλά το τραγούδι (και το όλο σκηνικό) είναι εξαιρετικό!!

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

μόνο σε αυτό μπορώ να ελπίζω!! Χάλια αυτή που πέρασε.. Τουλάχιστον αυτή δείχνει από την Δευτέρα κιόλας πολύ καλύτερη!
Καλημέρα!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

μα αυτές οι μέρες είναι για πολλούς μέρες βαρεμάρας.. Το έχω συζητήσει με πολλούς και συμφωνούμε σε αυτό!
Όσο για το Πάσχα, μόνο και μόνο το 4ήμερο Μεγάλης Παρασκευής-Δευτέρας του Πάσχα φτάνει για να μας ανεβάσει ψυχολογικά!!
Καλημέρα!!

Γιώργος Τ. είπε...

KitsosMitsos,

Καλημέρα!! Ναι, το φόρουμ έχει πάρει ήδη φωτιά και είναι ακόμα η αρχή!!

Γιώργος Τ. είπε...

Ελένη,

Καλή μας αρχή!!
Αν και γενικά μου αρέσει περισσότερο ο χειμώνας, την κατάσταση της προηγούμενης εβδομάδας δεν την άντεχα με τίποτα.. Πλέον δείχνει να σταθεροποιείται λίγο..
Καλημέρα!!

Γιώργος Τ. είπε...

manetarius,

έτσι είναι τα πράγματα.. Κι εγώ μια απ' τα ίδια.. Όσο για την βαρεμάρα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, απ' ότι έχω συζητήσει είναι γενική.. Παράξενα πράγματα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

ακριβώς έτσι!! Κι εγώ σκέφτομαι ότι αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι εργασιακά γεμάτες, ενώ οι επόμενες 3 θα είναι 4ήμερες!!

Γιώργος Τ. είπε...

Johnny M,

χεχε.. Περίπου έτσι!! Μόνο που το χαμόγελο δεν ήταν και τόσο ηδονικό.. Και είχαμε μπροστά μας και ένα μίνι ταξιδάκι γεμάτο μαργαριτάρια (στο σουβλατζίδικο αν θυμάσαι!!) και καλοκαιρινά ποτά!! Όσο για το χώμα, μετά τον Manu Chao όλα τα άλλα είναι απλή σκόνη!!

Γιώργος Τ. είπε...

Ms Colourfull,

όπως σχολίασα και στον laplace, η ταινία δεν μου άρεσε! Το τραγούδι όμως υπάγεται στα classics!
Λίγη μιζέρια όντως μερικές φορές είναι απαραίτητη.. Λίγη όμως!!!!
Όσο για τους εργαζόμενους, εγώ ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν πρόβλημα.. Και εύχομαι πραγματικά να μην αντιμετωπίσει καμία δυσκολία στο θέμα της πληρωμής του..
Καλημέρα!

Γιώργος Τ. είπε...

Λετα,

εγώ πάντως όσο και να βαριέμαι, έναν καφέ δεν τον αγνοώ!! Εκτός αν νυστάζω βέβαια (που αυτό συνέβη πολλές φορές την προηγούμενη βδομάδα!!)..
Το καλοκαίρι ως σκέψη δεν με φτιάχνει και τόσο (ως χειμερινός τύπος), αλλά η σκέψη των διακοπών (και ειδικά αυτών που ελπίζω να μπορέσω να κάνω) με φτιάχνει επικίνδυνα!!!!
Καλημέρα!!

Σταλαγματιά είπε...

«σιγά σιγά ξεκινάει η.. γυναικεία μεταμόρφωση!!!»

Χμμ θέλω πολύ να διαβάσω τι έχεις να πεις πάνω σ΄αυτό :)))

Φυσικά και ξεκίνησε η μεταμόρφωση μας, κοντές φούστες μπλουζάκια ανοιχτά κλπ.
Μας πιάνει η άνοιξη τι να κάνουμε :))))

Ο σταθμός σου δεν θα μείνει πολύ σταθερός ήδη το χέρι μου είναι έτοιμο να τον αλλάξει,
Είναι που χρειάζομαι λίγο χρόνο να βάλω σε μια τάξη τα πράγματα γύρω μου…..
Αλλά όπως βλέπεις πάλι εδώ είμαι,
Βλέπεις θέλω να μάθω ποιες σκόρπιες σκέψεις σε «βασανίζουν» πάλι :))))

Θα είμαι πίσω σύντομα, τι πίσω δηλαδή αφού εδώ είμαι πάλι!

Ανοιξιάτικο φιλί !

Unknown είπε...

Αυτή η σκηνή απο το συγκεκριμένο έργο (και γενικά και άλλες σκηνές απο Monty Pythons) είναι όλα τα λεφτά!
την καλησπέρα μου.

Skouliki είπε...

εγω δουλευω πασχα
γκρ

Γιώργος Τ. είπε...

Anastasia,

μου αρέσει που έπιασες στο ακέραιο το νόημα της "γυναικείας μεταμόρφωσης".. Είναι κάτι που βοηθάει και στην ψυχολογία του καθένα.. Η γυναίκα αισθάνεται όμορφη και ο άντρας αισθάνεται ωραία που βλέπει κάτι όμορφο (όταν αισθάνεσαι όμορφος, βγάζεις το συναίσθημα αυτό και προς τα έξω)..
Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι και βάλε τα πράγματα στην θέση που πρέπει.. Αλλά, προς Θεού... Άσε έναν σταθμό να παίζει!!!
Φιλιά!!

Γιώργος Τ. είπε...

Strange little girl,

επιμένω.. Δεν μου άρεσουν οι Monty Python.. Η ταινία αυτή ειδικά (The life of Brian) μου φάνηκε χαζή.. Το Holy Grail μου φάνηκε καλύτερο (αν και ούτε αυτό με εντυπωσίασε ιδιαίτερα)..

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

ε, τότε πάσο.. Καλά κάνεις και σου τι δίνει το Πάσχα.. Ποιό Πάσχα δηλαδή? Αν δεν κάθεσαι, είναι απλές μέρες...

Σταλαγματιά είπε...

Ο σταθμός μου αυτήν την στιγμή παίζει…

Καλημέρα !

Γιώργος Τ. είπε...

Αναστασία,

τέτοια τραγούδια δεν τα αλλάζεις!!
Καλημέρα και καλό μήνα!

Skouliki είπε...

ax !! καλο μηνα

και οσο για τα αλλα

Fri είπε...

Διάβασα την ανάρτησή σου και σκούρα μου 'ακούστηκαν' τα πράγματα... Μα μετά σκέφτηκα τον εαυτό μου και συνηδειτοποίησα πως σχεδόν μια από τα ίδια μου συμβαίνει...
Φταίει ο αέρας, φταίει ο καιρός,...
Μα κάθε εβδομάδα που περνάει, μαζί με τις διακοπές του Πάσχα και την καλοκαιρία, μας φέρνει και πιο ανάλαφρη διάθεση! ;)

Καλό μήνα μας έυχομαι!

eri είπε...

Καλησπέρα,
Εγώ λέω μακάρι να είχε η μέρα 30 ώρες για να κάνω κάθε μέρα όλα τα διαφορετικά πράγματα με τα οποία γενικώς ασχολούμαι! Και μια συμβουλή γενικά :get a real life not a fantastic/pc life όπως βλέπω σε πολλούς, γιατί σπάνια συναντά κάποιος έξω αληθινά ενδιαφέροντες ανθρώπους και αυτό αρχίζει και με προβληματίζει ιδιαίτερα τελευταίως.

Leviathan είπε...

na sou po tin ali8eia de prolavaino na vare8o...edo kai ena xronio eimai sto treximo sinexeia...kalo mina na exeis!!! :)

*Κορίνα* είπε...

Καλό μήνα Γιώργο μου!
Το πιστεύεις οτι σε είδα στον ύπνο μου, παρόλο που δεν σε έχω δει ποτέ?
Όχι μόνο εσένα, και πολλούς άλλους bloggers..!
Βέβαια είναι γνωστά τα κουλά μου όνειρα!
Κατά τα άλλα, και εμένα με πιάνει καμιά φορά, αλλά είναι άνοιξη, και τα λουλούδια με βοηθούν πολύ!
Υπομονή!
Τέλειο το τραγουδάκι!

*Κορίνα* είπε...

Α!!
Και το forum είναι πολύ καλό!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

απλά, καλό μήνα!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Fri,

γενικό το κακό της βαρεμάρας, που μάλλον φτιάχνει τελικά αυτές τις μέρες.. Πολλοί ένιωθαν την ίδια βαρεμάρα.. Τσεκαρισμένο!!
Καλό μήνα!!

Γιώργος Τ. είπε...

eri,

γενικό το κακό που περιγράφεις.. Στις μέρες μας η αληθινή ζωή του καθενός δυστυχώς περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό και το PC του..
Βάση των δεδομένων της περασμένης βδομάδας, αν η μέρα είχε 30 ώρες, θα βαριόμουν 6 περισσότερες ώρες ανά μέρα, οπότε, δεν θα το ήθελα!! Εκτός και αν ήταν 6 ώρες περισσότερου ύπνου!!
Καλημέρα και καλό μήνα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

καλό μήνα!! Είναι καλό τώρα να μην προλαβαίνεις να βαρεθείς? Πιστεύω ότι πού και πού λίγη βαρεμάρα χρειάζεται..

Γιώργος Τ. είπε...

Spider,

οι ερώτησεις έρχονται αυτόματα!! Πώς ήμουν?? Ποιοί άλλοι ήταν εκεί και τι γινόταν? Οι άλλοι πώς ήταν? Θα ήταν φοβερά ενδιαφέρουσα μια περιγραφή ενός τέτοιου ονείρου!!
Καλό μήνα!!

Σπύρος είπε...

κΑΛΟ Μηνα και καλη επιτυχία στο νεο φορουμακι :) φιλια

Γιώργος Τ. είπε...

LOCKHEART,

καλό μήνα φίλε μου!!

irene είπε...

μόνο εγώ δεν μπήκα ακόμα στο φόρουμ , οκ παιδιά μην φωνάζετε τώρα κιόλας κάνω εγγραφή!!

always look on the bright side of life εε , οκ , γιατί η σημερινή μέρα δεν παλεύεται..

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Γιώργο μου,

σ΄ευχαριστώ πολύ...

Προσπαθώ λίγο να συνέλθω και να επανακάμψω...

Ήταν τέλεια...

Φιλιά

Κώστας

vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

ypnos είπε...

Προτεινω ενα θεμα οπου ο καθενας να μοιραστει τις πιο πιστευτες πρωταπριλιατικες φαρσες που του εχουν στηθει ;p

Καλο μηνα, καλο κουραγιο, καλη συνεχεια.

Παντως, ακομα και στην dark side υπαρχει κατι το θετικο ;)

-d

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Γιώργο μου, σε ευχαριστώ πολύ.

Επιτέλους ...γύρισα!!!

Φιλιά

Κώστας
vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

Γιώργος Τ. είπε...

irene,

(φωνάζοντας) ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... (αν και φαντάζομαι έχεις ήδη γραφτεί!)..
Αν η Παρασκευή δεν παλεύεται (που είχε και καλό καιρό), τι να πούμε για σήμερα??? "Always look on the bright side of life"!!! Κι ας είνανι Δευτέρα.. Κι ας βρέχει...
Καλημέρα!!

Γιώργος Τ. είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ,

συγχαρητήρια Κώστα και πάλι!! Χάρηκα πολύ για την επιτυχία της εκδήλωσης! Απ' ότι είδα έγραψες και λεπτομέρειες στο blog σου, θα έρθω να τις διαβάσω στην πρώτη ευκαιρία!
Την καλημέρα μου!!

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

συμφωνώ!! Στην dark side υπάρχουν θετικά! Χεχεχε!!
Καλή ιδέα για την πρωταπριλιά έθεσες! Θα είναι στα υπ' όψιν για την επόμενη!!!
Καλημέρα!!

Skouliki είπε...

εχω ριξει λεμε τρελη δουλεια
μεσα στην προηγουμενη βδομαδα
τι να πω...
αδειααααα και κουραγιο

Leviathan είπε...

exeis prosklisi :) filia kai kali evdomada!! :)

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

αμήν και πότε!!!! Απλά περιμένουμε..!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

χεχε!! Ευκολάκι!! Θα το φτιάξω άμεσα!