Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Λες να μου βγει σε καλό??!!

Τι πράγμα είναι αυτό?? Ή θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να γράψω και δεν θα έχω "θέμα", ή θα έχω μαζεμένα πολλά θέματα στο μυαλό μου και δεν θα έχω καθόλου χρόνο!!!
Τις τελευταίες μέρες γίνονται πολλά "άξια αναφοράς"... Σημειώνονται και με την πρώτη ευκαιρία θα γραφτούν, έτσι, για να έχω κάποια θεματάκια έτοιμα για τις "στεγνές μέρες"..

Την περασμένη βδομάδα λοιπόν, στο σπίτι ενός φίλου, ούτε που θυμάμαι πώς, ξεκινήσαμε να βλέπουμε μια βιντεοκασσέτα (ΝΑΙ!!! Υπάρχουν ακόμα τέτοιες!!!)... Το θέμα της? Βιντεοσκοπημένα σκηνικά του 1998 και του 1999, με την βιντεοκάμμερά μου με:
-την τελευταία μας μέρα στο σχολείο
-τα "Oscars 1998", που έχοντας φτιάξει σε ένα τετράδιο παρωδίες ταινιών με πρωταγωνιστές καθηγητές και μαθητές και έχοντας βάλει όλη την τάξη να ψηφίσει τους νικητές, κάναμε τρελό χαβαλέ με βραβεύσεις, διαφημίσεις, μουσικά διαλείμματα κλπ (ενδεικτικοί τίτλοι ταινιών: "Αντώναν ο βάρβαρος" -για τον Αντώνη-, "Άντρες με τα κώλα τους" κλπ..)
-μια μέρα τρελού χαβαλέ στο σπίτι μου με γέλιο και ξύλο!!!
-σκηνικά από την 2ήμερη εκδρομή μας στην β' Λυκείου στην Θεσσαλονίκη.

Τα γέλια που κάναμε δεν περιγράφονται!! Θυμηθήκαμε παιδιά, φάτσες, καθηγητές, σκηνικά.... Αναμνήσεις.... Να βλέπεις παιδάκια 16-18 χρονών και να ξέρεις για πολλά πώς έχουν γίνει 10 χρόνια μετά!! Να σου έρχονται στο μυαλό ανέμελες μέρες γεμάτες χαβαλέ, σκηνικά, πράγματα και καταστάσεις που έγιναν τότε και τώρα ούτε που μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγιναν, πώς τα κάναμε, κλπ (ίσως σε μελλοντικό μου post γράψω μερικά πράγματα για την εφηβική μου σχολική τρέλα - ήμουν και κάπως "ανήσυχος" τότε!!!)

Σε κάποια φάση λοιπόν, είμαστε στο σπίτι μου και κάνουμε μαλακίες.. Το σενάριο-αυτοσχεδιασμός σε κάποια στιγμή με θέλει να κάνω στριπτίζ.... Ξεκινώντας λοιπόν να βγάζω ρούχα, κάποια στιγμή βγάζω την μπλούζα μου....

ΑΟΥΤΣ!!! Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τον εαυτό σου αδυνατότερο κατά 20-25 κιλά, με καλούς κοιλιακούς και γυμνασμένο, όταν πλέον το "six pack" έχει γίνει "one μπακ" και η μόνη σχέση με τον αθλητισμό είναι οι αγώνες που παρακολουθείς με μια σακούλα πατατάκια στο σπίτι σου??

Λοιπόν, από εκείνη την στιγμή με έπιασαν κάποια ψυχολογικά.... Και δεν μπορώ να φάω όπως πριν.... Ρε, λες να μου βγει σε καλό και να χάσω σιγά σιγά κάποιο μέρος των παραπάνω κιλών (τα οποία είναι σχεδόν όλα συγκεντρωμένα στην κοιλιά μου, αφού κατά τ' άλλα διατηρώ ένα σχετικά αδύνατο σώμα)?? Για να δούμε....

*φήμες που θέλουν κάποια παλιά μας συμμαθήτρια να σαμποτάρει την εγγραφή της βιντεοκασέττας σε DVD με την παρουσία της και μόνο στο βίντεο, κρίθηκαν ανακριβείς, αφού με την δεύτερη απόπειρα εγγραφής (μετά την πρώτη που διακόπηκε από την διακοπή ρεύματος που έγινε όταν η κάμερα την τραβούσε να μιλάει) στέφθηκε με επιτυχία!
*ένα μεγάλο special ευχαριστώ στον Κυριάκο, που έκανε την μετατροπή της κασέττας σε DVD και στον Γιάννη που είχε την βιντεοκασέττα!!
*λες να κάνουμε κανένα "re-union" γυρίζοντας τα Oscars 2009 (12 years after)? Πλάκα θα είχε!!!

54 σχόλια:

Raven είπε...

Πωπωωωωωω! Σκέφτηκα πόσα χρόνια έχω τελειώσει και εγώ το σχολείο... Μου ήρθε κάπως! :(
Βαλτός είσαι πρωί πρωί, πουλάκι μου; Έχω σε ένα μήνα τα γενέθλιά μου, μου θύμισες πόσα χρόνια έχω αφήσει το σχολείο, είναι από κάτω η Βουλιαγμένης... Έχε γεια καημένε κόσμε! :)
Πάντως το έναυσμα και το κίνητρο ότι τύπου και αν είναι, καλό είναι! Εκμεταλλεύσου το!

Σταλαγματιά είπε...

Κοίτα τώρα σύμπτωση,
Εχθές φεύγοντας από τον απογευματινό καφέ, στον δρόμο συνάντησα μια παλιά συμμαθήτρια του γυμνασίου, φαντάσου τώρα πόσα χρόνια πριν.
Μαμά πια με ένα παιδάκι 4 χρονών τον άντρα της και ένα φιλικό τους ζευγάρι.
Χμμ κακό σημάδι για μένα που ακόμη ασχολούμαι με τις βόλτες τους καφέδες τις γόβες και…-πρόσεξε με τι θα πω- το γυμναστήριο.
Ναι ναι είναι μια καλή αφορμή φίλε Γιώργο να ξεκινήσεις γυμναστική δεν βλέπεις τον δικό μου τετρακέφαλο; : )))))

Σε πειράζω φυσικά.
Είναι ωραίες οι αναμνήσεις οι σχολικές κι ας μας θυμίζουν πως περνάνε τα χρόνια!!!
Κι ας μας θυμίζουν πως η ηλικία μας πια δεν χωράει λάθη και ζαβολιές!

Καλημέρα φίλε Γιώργο και μην αγχώνεσαι όλα διορθώνονται : )))
Εύκολα σε βάζω σε τάξη, θα κάνεις κοιλιακούς και κάμψεις αμέτρητες : ))))

Skouliki είπε...

πωπω πλακες απο τοτε

αμα συναντηθειτε θα εχει πολυ γελιο σιγουρο !!!

irene είπε...

τι μου θυμίζεις τώρα.. το βιντεοκλιπ που γυρίσαμε σαν παρέα στο γυμνάσιο αλλά κατέληξε να γραφτεί επάνω του η βέφα καταλάθος.. κλάμα..

"One μπακ" αχαχα !!

NdN είπε...

Τι μου θύμησες και εμένα...4ημερη Αθήνα (100 χρόνις της Βουλής γαρ και πήραμε σχετική άδεια), πλάκες με τους συμμαθητές στα διαλλείματα, καλλιστεία στην 5ήμερη (μεταξύ ανδρών ντυμένων γυναίκες φυσικά) και πάρα πολλά άλλα!!

Μία συνάντηση μετά από τόσα χρονια θα βγάλει τρελο γέλιο!

Υ.Γ. Ασε κάτω τη σοκολάτα...σε βλέπω! Από σήμερα μόνο βραστό λάχανο!

Dr_MAD είπε...

ο λαος απαιτεί ανέβασμα του striptease στο επόμενο post

*ΟΚ αμα θες κρύψε το πρόσωπό σου

Leviathan είπε...

Korifaies tetoies videokassetes!rixneis to gelio tis zois sou!kalo sou vradi!

*Κορίνα* είπε...

Μου θύμησες και τα δικά μας τα κάλά... Την πενθήμερη στην Κρήτη..
Αχ, τι ωραία που ήταν!
Οκ, έχω τελειώσει 3 χρόνια τώρα το σχολείο, αλλά ήταν αξέχαστα..
Είδα κ 2 παλιους μου συμμαθητες, και θυμήθηκα πολλά!..
Πάντως, ίσως να σου βγει σε καλό!
Εγώ που χθες το βράδυ έφαγα μια πάστα νααα, με το συμπάθιο, ήταν σαν τραυμα, και απόψε την έβγαλα με ένα καλαμάκι κοτόπουλο..
έτσι...
Να ξανακάνετε τα όσκαρ, ναι!!
και να βάλεις κ εδώ βιντεάκια να δουμε κ εμεις!!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Raven:
Αγαπημένα σχολικά χρόνια!! Ωραίες εποχές! Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε, δύσκολα ξεχνάει κανείς τα χρόνια εκείνα! Ήρεμα όμως!! Όχι αυτοκτονίες!! Έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας!
Σκοπεύω πάντως να εκμεταλευτώ το όλο σκηνικό.. Ήδη έχω ξεκινήσει καλά!

Γιώργος Τ. είπε...

@Anastasia:
Όλα διορθώνονται! Με κόπο και υπομονή!! Άντε να δούμε..
Πάντως δεν συμφωνώ ότι η ηλικία μας δεν χωράει λάθη και ζαβολιές.. Ίσως οι συνέπειες να είναι σημαντικότερες, αλλά δεν υπάρχει ηλικιακό όριο που να επιτρέπει ή όχι τα λάθη και τις ζαβολιές!!!
Στο θέμα των γύρω μας, άσ' τους να μεγαλώσουν αν βιάζονται.. Εμείς έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας!
Για γυμναστήριο θέλω παρέα και δεν βρίσκω.. Αν πάω μόνος μου θα το παρατήσω γρήγορα.. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά..

Γιώργος Τ. είπε...

@skouliki:
Το ωραίο είναι ότι έχω κρατήσει επαφές με πολλούς παλιούς συμμαθητές μου.. Με άλλους χαθήκαμε.. Για άλλους με νοιάζει, για άλλους όχι.. Και God bless the Facebook, βρήκα πολλούς και μέσω αυτού!
Σίγουρα πάντως, αν συναντηθούμε θα πέσει απίστευτο γέλιο... Στανταράκι!

Γιώργος Τ. είπε...

@irene:
"One μπακ" ή "κοιλιακός" (αντί για κοιλιακούς) είναι η κατάρα της καλοπέρασης των τελευταίων 7-8 χρόνων!!
Δεν είχατε αντίγραφο του βίντεοκλιπ σας?? Χοντρό πακέτο..

Γιώργος Τ. είπε...

@NdN:
Μ' έπιασες!!!!
Ε, ας μην το παρακάνουμε από την αρχή.. Ας κόψουμε μερικά αρχικά και σιγά σιγά και τα υπόλοιπα.. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά έχω στο ψυγείο 2 τούρτες σοκολάτας... Αφού φαγωθούν (σιγά σιγά και με μέτρο) θα μειωθεί και η σοκολάτα!!
Και 4ήμερη και 5ήμερη??? Και εμάς μας πήγαν μια 2ήμερη τα ζώα??? (5ήμερη δεν μας πήγαν λόγω καταλήψεων και επειδή δεν υπήρχαν καθηγητές να μας συνοδέψουν)

Γιώργος Τ. είπε...

@MAD:
Μην το παρακάνουμε!!! Αυτές είναι ακατάλληλες στιγμές για δημοσίευση!! Αν και το πρόσωπο δεν θα ήταν πρόβλημα.. Έχω αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα με αναγνώριζε κανείς εύκολα..

Γιώργος Τ. είπε...

@Leviathan:
Όντως, γελάς με την ψυχή σου... Γυρίζεις πίσω στον χρόνο, θυμάσαι, βλέπεις πώς ήσουν παιδάκι και πώς κατάντησες (!!!).....

Γιώργος Τ. είπε...

@Spider:
Θέλουν δουλειά τα Oscars.. Αν γίνουν όμως, θα γίνουν σε ψηφιακή μορφή, οπότε δεν αποκλείω τίποτα!!
Είσαι τυχερή που πήγες 5ήμερη.. Ρώτα κι εμάς που δεν πήγαμε για να υπερασπιστούμε τα μαθητικά δικαιώματα των επόμενων από μας (που δεν τα υπερασπίστηκαν με την σειρά τους για να πάνε 5ήμερη την επόμενη χρονιά)..
Και φρόνιμα με τις πάστες... Με μέτρο τα πάντα!!

Σταλαγματιά είπε...

Εμ τι να σου κάνω ανέβα Θεσσαλονίκη :))))
Είναι σημαντική η παρέα αλλά εγώ τώρα πια δεν την χρειάζομαι μου έγινε εξάρτηση εδώ και 3 χρόνια.
Όσο για τα λάθη και τις ζαβολιές, προτιμώ να μην κάνω γιατί οι συνέπειες πονάνε και η καρδιά δεν αντέχει πια : )))

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Μπράβο ρε Γιώργο.

Να που, ελικά, έχεις θέμα και μάλιστα πολύ όμορφο και νεανικό...

Να χαίρεσαι τα παραπανίσια σου κιλά.

Δικά σου.

Δεν τα έχεις κλέψει.

Μια χαρά.

χαχα

Κώστας

vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

kat. είπε...

εσύ και τα ψυχολογικά δεν πάτε μαζί!!!!!
τι σου συμβαίνει γιώργο μου?? τα κιλά δεν έχουν σημασία μπροστά στις καλές στιγμές που ζούμε..
και ναι.. ανυπομονώ να κάνουμε τα όσκαρ του 2009! σχεδόν.. ζω για αυτά! λέγε: πότε, που και με ποιους!

Manolog3 είπε...

Καλησπερα... οσο πηγαιναμε σχολειο λεγαμε "αντε ποτε θα τελειωσουμε" οταν φευγουμε απο το σχολειο λεμε "τι ωραια που ηταν τοτε"!! :D

Τελικα τι απο τα δυο ισχυει??

Την καλησπερα μου!! :)

Γιώργος Τ. είπε...

@Anastasia:
Τις συνέπειες πρέπει να τις απολαμβάνουμε!! Εντάξει, δεν λέω για τα σημαντικά πράγματα, άλλωστε εκεί δεν χωράνε ζαβολιές ή λάθη..
Όσο για την Θεσσαλονίκη, αν ανέβω μόνο για γυμναστήριο δεν θα είναι.. Θα θυμηθώ μέρες κραιπάλης και πιθανότατα θα τις συνεχίσω από εκεί που τις άφησα!!

Γιώργος Τ. είπε...

@ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ:
Τα πάχη μου τα κάλλη μου, ε?? Η αλήθεια είναι ότι τα κέρδισα με κόπο και προσπάθεια!! Και μου θυμίζουν και καταστάσεις απίστευτες, φαγητού και ποτού!! Αλλά θα προσπαθήσω μερικά να τα χάσω! Όχι δίαιτες και τέτοια.. Απλά λίγο καλύτερη διατροφή για αρχή..

Γιώργος Τ. είπε...

@kat:
Κατερίνα μου, εγώ είμαι από μόνος μου ψυχολογικό πρόβλημα!!! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι τότε, αλλά εγώ σχεδόν δεν με θυμόμουν και ένα μικρό σοκ το έπαθα!! Σίγουρα, κάθε κιλό μπορεί να μου θυμίζει καταστάσεις που έζησα και που θα ήθελα να ξαναζήσω, αλλά η αλλαγή είναι μεγάλη και λέω να προσπαθήσω να την διορθώσω (όσο γίνεται!!)
Για τα Oscars, το όλο εγχείρημα θέλει πολύ συζήτηση.. Το με ποιούς είναι το εύκολο... Το πού δεν θα είανι συγκεκριμένο.. ΠΑΝΤΟΥ!! Το πότε είναι το ζήτημα.. Αλλά θα το φτιάξουμε κι αυτό!! Προσεχώς...!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

@manolog3:
Καλή ερώτηση... Όσο μεγαλώνουμε ωριμάζουμε και βλέπουμε τα πράγματα πιο σωστά?? Ή από μικρό (και από τρελό) μαθαίνεις την αλήθεια???
Εγώ ψηφίζω το πρώτο... Θα ήθελα να ξαναπήγαινα σχολείο.. Έστω και για μια βδομάδα, σαν επίστρατος.. Παρέα με αυτούς που ήμουν και έχοντας για καθηγητές αυτούς που είχα.. Παρ' όλα αυτά, ξέρω πολλούς που δεν θα ξαναπήγαιναν σχολείο ούτε για πλάκα..
Η αλήθεια τελικά είναι κάπου στη μέση.. Το όλο θέμα είναι το μυαλό... Αλλιώς βλέπεις τα πράγματα ως 16άρης, αλλιώς ως (σχεδόν) 28άρης..

truth around us......... είπε...

kalimera kalimeraaa ta idia patheno ki ego otan vlepo palies photo i videakia den thelo na megalosooooo kai malon otan ta vlepo mou thimizoun oti megalono snif kai den katalava ekanes striptiz ...gia lege grigora to stamatises to themataki ayto....ta filia mou anamnistika

Γιάννης Μ είπε...

@Κατ. Υπαρχεις και εσυ στο DVD (πλεον) που εχω σπιτι μου. Οπως και ο αρχιμανδρητης. Εγω ειμαι ο κομιστης. Σας κραταω στο χερι.
@Γιωργο Το αστειο με το γυμναστηριο πρεπει να σταματησει. Παραδεξου τον πραγματικο λογο που πηγες γυμναστηριο (την πρωτη φορα) και τον πραγματικο λογο που το σταματησες. Αυριο ειναι τσικνοπεμπτη οποτε αφησε τις αναστολες σου σπιτι πριν βγουμε το βραδυ. Αλλιως φαε ενα μπιφτεκι. Ποσο χαλια μπορει να ειναι;

Skouliki είπε...

εγω δεν εχω κρατησει απο το σχολειο διοτι ξερεις ιδιωτικο χαθηκαμε αλλες περιοχες ο καθενας

αλλα εχω πολλους φιλους ειμαι απο τις τυχερες και ετσι το γελιο δεν με εγκαταλειπει ποτε

Γιώργος Τ. είπε...

@truth:
το στριπτίζ συνεχίστηκε μέχρι κάποιο σημείο.. Αν και ομολογώ, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό!!!

KitsosMitsos είπε...

Αφού είναι άξια αναφοράς, γιατί να μη σου βγουν σε καλό;

Γιώργος Τ. είπε...

@Johnny M:
Υποκλίνομαι στις έμμεσες αναφορές σου!!! Αν και πιστεύω ότι κάνεις λάθος όσον αφορά τον λόγο που σταμάτησα το γυμναστήριο..
Αλλά επιμένω ότι αν βρω παρέα ξαναρχίζω.. Όσο για αύριο, μια μέρα είναι, θα την τιμήσουμε με ένα τρελό συμπόσιο!!!

Όσον αφορά την Κατερίνα, μην φοβάσαι, στο DVD δεν έχεις πολλές παρουσίες.. Όσο για τον..Αρχιμανδρίτη, την έχει πατήσει... Δεν την γλιτώνει με τίποτα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

@skouliki:
Άτυχοι οι συμμαθητές σου τότε που έχασαν μια τέτοια φίλη!!! Και πράγματι, είμαστε τυχεροί όσοι έχουμε πολλούς φίλους (και αντίστοιχα, είναι τυχεροί αυτοί που μας έχουν!!!!)..

Γιώργος Τ. είπε...

@KitsosMitsos:
Ποτέ δεν ξέρεις αν κάτι "άξιο αναφοράς" θα σου βγει τελικά σε καλό ή όχι.. Ας ελπίσουμε ότι θα βγουν σε καλό τα περισσότερα!!

kat. είπε...

γιώργο,
βασίζομαι σε σένα..
και εσύ όμως μπορείς να βαασιστείς σε μένα.. θέλω και εγώ να ξεκινήσω γυμναστήριο! δεν έχω όμως παρέα..
να το συζητάγαμε από κοντά;
γιάννη,
με αγαπάω σε καθε φάση της ζωής μου, οπότε δεν με νοιάζει.. τον αρχιμανδρίτη όμως..

Γιώργος Τ. είπε...

@kat:
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω στο DVD!!! Είχα πιο μακριά μαλλιά από σένα!!!! Ο αρχιμανδρίτης όπως ήταν είναι! Καμία αλλαγή!
Και για το γυμναστήριο, θα περιμένω!!! Πες το ΟΚ και φύγαμε για εγγραφή!!

kat. είπε...

εντάξει..
να μας δω να τρέχουμε πάνω σε παράλληλους διαδρόμους και ας πεθάνω!

Fri είπε...

Εμείς δεν είχαμε vodeo-κάμερα και δεν έχουμε την τύχη (ή ατυχία) να μας θαυμάσουμε εν κινήσει! Γιατί εσείς είχατε six-pack, αλλά εμείς είχαμε λαχούρι, ρεβέρ, βάτα, και φράντζα στο μαλλί! Έχω πάααααρα πολλές φωτογραφίας που μας δείχνουν πολύ καλά! Αυτά βέβαια από το δημοτικό... Ευτυχώς τα επόμενα χρόνια στο σχολείο μάλλον βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά και για αυτό τρέφω τις αμφιβολίες μου :)
Πρέπει να οργανώσω reunion οπωσδήποτε!
Την καλημέρα μου :)

Soragia είπε...

εμενα μου θυμησες ενα καρτουν,που πηγαιναν και τα σκουληκια σχολειο και κανανε πλακες στη σκοθληκαντερα τη δασκαλα τους!
εισαι σκουληκι;
μπαααα μονοκυταρος οργανισμος!!!!
μουαχαχαχαχαχ
βλακαααααααααα

manetarius είπε...

Έλα ρεε... κι εγώ έχω κάτι βιντεοκασέτες από τη σχολή, που κάναμε τέτοιες αηδίες και ψωφάγαμε στο γέλιο!!!
Παλιές διαφημίσεις, βίντεο κλιπ... τέλεια!!
Χαχαχααα... κι εγώ είμαι καμιά 10ριά κιλά πιο αδύνατη αλλά με μια φρυδούμπα άλλο πράμα!!!!

Angel Vs Life είπε...

exo ki ego home video - kapote mporousa na peraso kato apo trapezaki saloniou kai eixa mallia...

Γιώργος Τ. είπε...

@kat:
Χαχα!!! Γιατί όχι?? Και τρέξιμο και μπλα μπλα... Και τρέμετε όλοι οι υπόλοιποι!!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Fri:
Και τότε, το να έχει κάποιος κάμερα ήταν υπόθεση!! Ήμουν τυχερός που είχε ο πατέρας μου!! Αν και με χαλούσε πάντα ότι εγώ βιντεοσκοπούσα τον χαβαλέ χωρίς να μπορώ να λάβω μέρος εύκολα... Αλλά τα βίντεο αυτά είναι ιστορικά, συλλεκτικά και συγκινητικά!!
Πρέπει να διοργανώσεις re-union.. Βασικά, όλοι μας.. Θα ήταν καταπληκτικό!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Soragia:
????

Γιώργος Τ. είπε...

@manetarius:
Έτσι ακριβώς!! Διαφημίσεις, μουσικά διαλείματα κλπ!! Γέλιο, γέλιο, γέλιο!!!
Όσο για το στυλ, εναλλάσεται τόσο γρήγορα που όταν δεις τον εαυτό σου κάποια χρόνια πριν (και εντός μόδας) τρομάζεις!!! Ρούχα, κούρεμα/χτένισμα, φρύδια κλπ!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Angel Vs Life:
Χαχαχα!!! Συγκλονιστικές στιγμές, ε?? Σε νιώθω!!!! Κι εγώ μπορούσα να περάσω κάτω από τραπέζι σαλονιού (και άνετα μάλιστα) και είχα και μακριά μαλλιά.. Πάνε αυτές οι εποχές!!!!

Ιάκωβος είπε...

ω ναι, οι αναμνήσεις πάντα σε καλό βγαίνουν (αν δεν βγουν σε κακό).
χαιρετίσματα από Ελσίνκι,
Ιάκωβος

Dr_MAD είπε...

ε αφού έχεις αλλάξει τι το σκέφτεσαι??? ΑΝΤΕ! χαχαχα

Crazy Tourists είπε...

Κι εσείς αυτοσχέδια βίντεο; Κι εγώ που νόμιζα ότι είχε μόνο ο τρελοτουρίστας μου και οι τρελοφίλοι του!!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Πάει η πρώτη κούπα!!

Ανώνυμος είπε...

όλα πάντα σε καλό βγαίνουν τίποτα δεν είναι για κακό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

par...alogos είπε...

Πω πω. Πρέπει κι εγώ να βρω την βιντεοκασέτα απο την πενθήμερη.
Πρέπει να έχει γέλιο...

Γιώργος Τ. είπε...

@Ιάκωβος:
Σύμφωνα με την Βίκυ Λέανδρος, "αναμνήσεις μένουν οι ωραίες στιγμές"!!! Οπότε, πάντα θυμόμαστε καλά πράγματα!!
Καλημέρα από Αθήνα προς Ελσίνκι!!

Γιώργος Τ. είπε...

@MAD:
Λες??? Χαχαχα!! Θα το σκεφτώ σοβαρά!!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Crazy Tourists:
Ε και εμείς σαν μικρά παιδιά.. Μια κάμερα να είχες τότε και όλα ήταν εύκολα!! Σίγουρα ότι παρόμοιο υλικό έχει κανείς είναι ανεκτίμητης αξίας!!

Όντως, η πρώτη κούπα σηκώθηκε.. Άλλες 2 μείνανε!!

Γιώργος Τ. είπε...

@Ανώνυμος:
Κάτι μου θυμίζει αυτό!!! Ναι, συμφωνώ απόλυτα!!

Γιώργος Τ. είπε...

@par...alogos:
Μην χτυπάς κάτω από την ζώνη.. Όχι αναφορές σε πενθήμερες... Θα με πιάσουν τα κλάματα.. Καταραμένοι καθηγητές...