Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ένα blog που ξεχωρίζει!

Το να σε στηρίζει ένα τέτοιο blog είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον φίλο μου Διονύση γι' αυτό. Σειρά μου λοιπόν να αφιερώσω λίγες γραμμές για αυτό!

Το Evia On Line (http://eviamagazine.blogspot.com/) είναι ένα νέο, εξαιρετικό blog που αξίζει την προσοχή σας, ακόμα κι αν μην είστε ή κι αν μην έχετε καμία απολύτως σχέση με την Εύβοια! Δημιουργός ο φίλος μου από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Χαλκίδα, Διονύσης.

Η αγάπη του Διονύση για την Χαλκίδα και την Εύβοια γενικότερα είναι μεγάλη. Και η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να μην αγαπήσεις την Χαλκίδα! Λίγο να μείνεις εκεί μαγεύεσαι (το βεβαιώνω και εγώ προσωπικά!!).. Εδώ, λίγο πέρασαν τα νερά από μέσα της και έπαθαν πλάκα και πάνε πότε από δω και πότε από κει!!! Όσο για την Εύβοια, έχει ομορφιές που αξίζουν και που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει! Γι' αυτό και το group που έφτιαξε πριν λίγους μήνες ο Διονύσης στο Facebook (http://www.new.facebook.com/group.php?gid=21375250757&ref=ts) είχε τεράστια επιτυχία!

Έτσι, επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία ενός blog. Έτσι γεννήθηκε το Evia On Line!

Τι μπορεί κανείς να δει κανείς στο blog αυτό? Πολλά:

-άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα, στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.
-νέα σχετικά με την Χαλκίδα αλλά και την υπόλοιπη Εύβοια.
-βιντεάκια για γέλιο!
-προτεινόμενα τραγουδάκια από το team του blog
-πολλά πολλά ακόμα!!!!

Επίσης, προσφέρεται μέσω του pcdoctor 24ωρο ραδιόφωνο, αλλά και chat για τους επισκέπτες, το οποίο είναι σχεδόν συνέχεια ενεργό και κάποιες ώρες παίρνει κυριολεκτικά "φωτιά"!!


Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα, αν έχετε όρεξη και χρόνο, να του ρίξετε μια ματιά και... γιατί όχι? Να γίνεται και εσείς μέλος της παρέας!

4 σχόλια:

kat. είπε...

μμμμ....

kat. είπε...

τέλος πάντων..

Skouliki είπε...

καλημερα..

θα παω να τσεκαρω το μπλοκακι \\φιλι

jmtms51 είπε...

νννν....