Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Τριφυλλάρα στους 16, για την πάρτυ σου Αλέξη..

"Τριφυλλάρα στους 16, για την πα- για την πάρτυ σου Αλέξη"
Με αυτό το σύνθημα πανηγυρίσαμε χθες την μεγάλη πρόκριση στους 16 του C.L. στο γήπεδο! Μια πρόκριση, που όσο μεγάλη κι αν είναι, περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Σε κάθε μεγάλο αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλοι περιμένουμε με περιέργεια να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι οργανωμένοι... Ποιός έχει ξεχάσει το τρομερό πανό με την (δεύτερη) Ίντερ? Την χορογραφία για τα 100 χρόνια με την Βέρντερ? Την νεκροκεφαλή με χαρτάκια που φτιάξανε με τον γαύρο? Χθες όμως, η στάση τους τα ξεπέρασε όλα αυτά...
Με την είσοδο των ομάδων, σηκώθηκε ένα πανό να προστεθεί στα αρκετά τριγύρω σχετικά με την μαύρη επικαιρότητα... "NO JUSTICE, NO PEACE - Θ13"... Τόσο απλά.. Και σιγή.. Απόλυτη σιγή.. Δυστυχώς, οι (άψογοι) Κύπριοι οπαδοί δεν πήραν χαμπάρι.. Και την ώρα εκείνη φώναζαν.. Και συνέχιζαν να φωνάζουν και με την έναρξη του αγώνα, όταν το υπόλοιπο γήπεδο κρατούσε αυθόρμητα αυτό το ενός λεπτού σιγή που η ΟΥΕΦΑ δεν "χάρισε" στον Αλέξη.. Και με το πέρασμα του ενός λεπτού η ιαχή "ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" να δονεί το ΟΑΚΑ.. Συγκλονιστική έναρξη!!

Στα του αγώνα, νίκη με 1-0 με καλή μπάλα από τον Παναθηναϊκό και μια Ανόρθωση που δεν κυνήγησε ποτέ τη νίκη. Το γκολ ο Καραγκούνης στο '69.. Είπαμε, ο αγώνας και η πρόκριση περνάνε σε δεύτερη μοίρα..


***Ο (Θεός) Μουρίνιο, δήλωσε έκπληκτος που πέρασε ο Παναθηναϊκός, ότι καλύτερες ομάδες ήταν οι Ίντερ και η Βέρντερ και ότι τυχερή θα είναι η ομάδα που θα κληρωθεί μαζί του.. Και επίσης, ότι θέλει να μας ξαναβρεί στους 8... Για να σκεφτώ...

-καλύτερη η Βέρντερ από τον Παναθηναϊκό??? 0-3 στην Γερμανία και 2-2 εδώ, με επιθετικό ριμπάουντ (με την κυριολεκτική μπασκετική ερμηνεία) στο πρώτο γκολ των Γερμανών και με καθολική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια..
-καλύτερη η Ίντερ?? Ίσως, αν και στο πρώτο παιχνίδι, αν θυμάται καλά, πάλι τους είχαμε πατήσει.. Το 0-2 ήταν άτυχο..
-στα λόγια, όλοι καλοί είναι... Στις πράξεις?
-πώς μπορεί να θεωρηθεί μια ομάδα τυχερή αν κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό στους 16, όταν ο ίδιος τον περιμένει στους 8??
-θα είναι η Ίντερ στους 8? Γιατί, εκτός του ότι δεν γεμίζει κανενός το μάτι, στους 16 έχει να αντιμετωπίσει θηρία... Και όχι Βέρντερ και Ανόρθωση..

Δεν πειράζει όμως... Ξυδάκι!! Αν δεν τα έλεγε αυτά (και πολλά άλλα) δεν θα τον αγαπούσαμε τόσο!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
*ήταν και ο Μανωλάκης εκεί!! Πώς να χάσεις έτσι??
*ποιός είχε την φαεινή ιδέα να βραβευτεί ο Μπορέλι 1+ ώρα πριν την έναρξη? Δυστυχώς δεν το πρόλαβα και μετά αναρωτιόμουν πότε θα γίνει...
*άψογη η στάση της αστυνομίας στο γήπεδο.. Διακριτικότατη.. Πάλι καλά..
*ωραίοι οι Κύπριοι οπαδοί! Ωραίοι και οι Έλληνες όμως απέναντί τους.. Όχι σαν κάποιους άλλους...



12 σχόλια:

Skouliki είπε...

ωχ ωχ ωχ

μπηκα στο μαντρι του εχθρου
οβερ
λεω καλημερα και τη κανω με ελαφρα οβερ
ειμαι ακομα καλα
οβερ

Γιώργος Τ. είπε...

Χαχαχα!! Καλημέρα! Δεν πειράζει, όλοι κάνουν λάθη!!

Noulo είπε...

Αρρώστια η 13. Η ζωή μου να το ξέρεις, είναι επικυρηγμένη.

Αυτό που με στεναχώρησε όμως είναι πως τόσα χρόνια αντιπολίτευση στο Τζίγγερ, και τελικά θέλαν πάλι να φάνε από την πίτα.

Από το 2005 και μετά πήρα πάντα εισητήρια για τα εκτός έδρας στην Ευρώπη. Πέρυσι στο Ibrox φώναζα

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

και μου κάναν σπέσιαλ πέσιμο οι υπάλληλοι θα σε γαμήσουμε και έτσι μέσα στο γήπεδο.

Από φέτος, εισητήριο δεν είδα. Ακούω τις 1000 μαλακίες του στυλ πρώτα τα διαρκείας. Μένω Ολλανδία, γιατί να έχω διαρκείας; Η Βρέμη είναι 3 ώρες..

Και μετά, βλέπω διακόσια γαμημένα ταξιδιωτικά γραφεία, εκδρομή με 1300 ευρό (!!!) και το εισητήριο εξασφαλισμένο. ΠΩΣ; Από τους φορείς και τους οργανωμένους...

Τέλος πάντων. Τα είπα και ησύχασα. Με την Ιντερ το είδα με τους Ιταλούς, με την Ατλέτικο (προαίσθημα) θα το δω με τους Ισπανούς...

Γιώργος Τ. είπε...

Επειδή είχα ασχοληθεί με σύνδεσμο παλιότερα, ναι, έχεις δίκιο σε όσα λες. Πολύ "βρώμα".. Λίγο ασχολήθηκα και ξενέρωσα.. Από φέτος με διαρκείας έχω την ησυχία μου..
Εγώ αναφέρω την στάση τους στην επικαιρότητα και τις χορογραφίες τους.. Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε καν από την στάση τους προς την ομάδα.. Πολλά χρόνια τώρα..
Λες Ατλέτικο,ε?? Δεν είναι κακό! Και για εισιτήριο, το συζητάμε!!

kat. είπε...

είδες τελικά;
που είναι κάποιοι ασυνείδητοι να μας διαβάσουν;;
ο παναθηναικός είναι παντός καιρού, καταστάσεων και εξελίξεων..
(σ.σ. σοβαρά τώρα! μακάρι το παιδί να μην πάθαινε τίποτα.. ας μην έπαιρναν καμμία θέση οι οπαδοί του τριφυλλιού!)

Γιώργος Τ. είπε...

Σαφώς και μακάρι να μην είχε γίνει τίποτα κακό.. Κάτι τέτοιες αντιδράσεις όμως, με κάνουν περήφανο..

kat. είπε...

ε μα ναι!
πραγματικά..
α.. ρε βαζελάκια. για μια ακομα φορά γράφουμε ιστορία!

Noulo είπε...

Ο Πανούτσος το είδε λίγο διαφορετικά

«Money makes the world go around», που έλεγε και το τραγούδι στο καμπαρέ και τα λεφτά είναι μεγάλο όπλο. «Να φοβίζεις με το πορτοφόλι σου», όπως μου είχε πει και ένας φίλος κι αν το πορτοφόλι μου δεν θα φόβιζε πάνω από εξάχρονο, το «πορτοφόλι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να πείσει και τον πιο αγριεμένο να κάθεται ήσυχος. Επτά sold out είχε φέτος ο Παναθηναϊκός. Στο ΟΑΚΑ που είναι τετραπλάσιο από τη Λεωφόρο και με τα αναλογούντα εισιτήρια με το αναλογούν ποσοστό να πηγαίνει στους οργανωμένους. Οπότε και οι οργανωμένοι γίνονται κατά κάποιον τρόπο συνέταιροι στις εισπράξεις του ΟΑΚΑ και έχουν τις ίδιες ανησυχίες με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στην περίπτωση που η έδρα δεχόταν τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για επεισόδια στο ματς με την Ανόρθωση. Εν τω μεταξύ, το ματς γινόταν κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες. Γιατί κάποιοι από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, εκτός από το γήπεδο, δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν και μια βόλτα κατά Εξάρχεια μεριά. Κυρίως ο 15χρονος που σκοτώθηκε και ήταν φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού. Εάν το ματς γινόταν την εποχή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αποκλείεται να διακοπτόταν αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα άρχιζε. Αυτή τη φορά, όμως, τρία συνθήματα, δύο πανό και από εκεί και πέρα στρατιωτική πειθαρχία. Αφού βετεράνος στην κερκίδα της Πανάθας μού έλεγε ότι τέτοια πειθαρχία μπορούσε να συγκριθεί μόνο με συγκέντρωση του ΚΚΕ.

http://www.sport-fm.gr/article/157596

Skouliki είπε...

καμια φορα ο γραπτος λογος ειναι τοσο δυνατος

οπως η επιστολη των παιδιων στην κηδεια του μικρου

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

νάτο το βαζελάκι!
Εγώ είμαι πολύ περίεργος πάντως να πάω αύριο στην Τούμπα και να δω το κλίμα αυτής της πόλης.

ΥΓ Ποιος να το έλεγε ότι θα περνούσατε πρώτοι όταν τερματίζατε στον πρώτο γύρο με ένα βαθμό!

ΥΓ 2 Τσέκαρε αυτό σε ενδιαφερει σαν βάζελο και το κρατάει ενα τρομερό κορίτσι
http://gatti-squared.blogspot.com/

Γιώργος Τ. είπε...

@Κατερίνα: Ω ναι!!! Για ακόμα μια φορά... Και δεν σταματάμε!

@Noulo: τον σέβομαι πολύ τον Πανούτσο.. Βλέπει και λέει πολύ σωστά πράγματα, που άλλοι ή δεν μπορούν να τα δουν, ή απλά δεν τα λένε.. Σίγουρα, η αλλαγή στα διοικητικά του Παναθηναϊκού ευθύνεται για αυτή την αλλαγή του κόσμου.. Καλύτερα έτσι όμως, το προτιμώ!

@Σκουλήκι: φυσικά και είναι δυνατός.. Και είναι ακόμα πιο δυνατός όταν γράφεται από παιδιά και είναι γεμάτος αλήθεια και ειλικρίνια..

@_ST_: να πας και να μεταφέρεις κλίμα. Ελπίζω και πιστεύω όλα να κυλίσουν ομαλά.. Κανείς δεν περίμενε να περάσουμε πρώτοι, αλλά εγώ προσωπικά, πίστευα ότι θα περνούσαμε..
Το blog που αναφέρεις το έχω ήδη τσεκάρει. Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο της!!

Skouliki είπε...

καλημερα..
παλι νικησατε μα τι τυχηηηη!!!!!